Van valaki aki tökéletes anyának tartja magát?
Miért tartod magad annak?
Mit csinálsz máshogy mint a többi “sz@r anya”?
Szerinten aki tökéletesnek tartja magát, olyan nincs.
Aki jó anyának, az sok, és nyilván azt gondolja, más, mint egy sz*ranya. Mármint érted, a sz*r anyanak nem a tökeletes anya az ellentéte, hanen szimplán a jóanya.
Nem tartom magam annak, viszont az kiborit mikor valaki azt írja, pl a sírni hagyasnal, hogy betette az alvó gyereket a kiságyba- ő meg fülest tett a fülébe, hogy ne hallja a sírást
Mindenki úgy neveli a gyereket ahogy akarja, de azért ilyen dolgoknal lenne egy két szavam az anyahoz
Minden viszonyítás kérdése.
A volt szembeszomszéd sokgyerekesnél, akinek az 1 évese csak a kólát volt hajlandó meginni o.O mindenképpen sokkal jobb anyának tartottam magam. Vagy a valláskárosult sógornőmnél, aki leültette a 6 éves Mel Gibson Passiója elé, amit én felnőttként csak csukott szemmel tudtam helyenként végignézni.
De vannak bőven, ahol én érzem úgy, hogy kevesebbet nyújtok, mert az ő gyerekeik valamiben sokkal jobbak, amit nyilvánvalóan a sikeresebb nevelésüknek köszönhetnek.
#1! Köszönjük😁
Vannak persze, televan velük ez a topic, de sose vallanák be.
Itt van pl.rögtön #4. Nem pártolom a felvázolt módszert, félreértés ne essék, de most tegyük félre, hogy fülest tett fel, az a gyerek szemszögéből mindegy, nem is tud róla, ő csak azt tudja, hogy az anyja berakta a kiságyba.(Egyébként szerintem az troll, aki azt szokta írni.)Na, most ez a "módszer"pár évvel ezelőttig tök elfogadott volt. A saját anyátokat is szar anyának tartjátok? Mert szinte biztos, hogy ugyanezt csinálta. Mi ez ahhoz képest, ahol mondjuk rendszeresen bántalmazzák a gyereket?
Én egyébként nem szeretnék tökéletes anya lenni, csak "elég jó". Néha azt se sikerül megugranom☹️
#8 szerintem nem az a fő probléma, hogy berakjak a gyereket a kiságyba, hanem az, amikor egyértelműen nem érzi jól magát a gyerek, sír, ordít, az anyja mégsem veszi ki onnan, nem nyugtatja meg.
Viszont pont ők azok akik kinevetik azokat akik nem hagyják sírni a gyereküket.
Én nem vagyok tökéletes anya.
De olyan rossz sem(talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!