Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki aki tökéletes...

Van valaki aki tökéletes anyának tartja magát?

Figyelt kérdés

Miért tartod magad annak?

Mit csinálsz máshogy mint a többi “sz@r anya”?

ma 08:15
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Én csak a kommentek miatt hagyok itt egy popcornt. 🍿
ma 08:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem senki sem fog ilyet leírni. Akik másokat szaranyáznak, valójában ők is iszonyatosan bizonytalanok magukban, csak ha másokat kritizálhatnak, magukat jobbnak érezhetik tőle.
ma 08:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerinten aki tökéletesnek tartja magát, olyan nincs.

Aki jó anyának, az sok, és nyilván azt gondolja, más, mint egy sz*ranya. Mármint érted, a sz*r anyanak nem a tökeletes anya az ellentéte, hanen szimplán a jóanya.

ma 08:34
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Nem tartom magam annak, viszont az kiborit mikor valaki azt írja, pl a sírni hagyasnal, hogy betette az alvó gyereket a kiságyba- ő meg fülest tett a fülébe, hogy ne hallja a sírást

Mindenki úgy neveli a gyereket ahogy akarja, de azért ilyen dolgoknal lenne egy két szavam az anyahoz

ma 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

Minden viszonyítás kérdése.

A volt szembeszomszéd sokgyerekesnél, akinek az 1 évese csak a kólát volt hajlandó meginni o.O mindenképpen sokkal jobb anyának tartottam magam. Vagy a valláskárosult sógornőmnél, aki leültette a 6 éves Mel Gibson Passiója elé, amit én felnőttként csak csukott szemmel tudtam helyenként végignézni.

De vannak bőven, ahol én érzem úgy, hogy kevesebbet nyújtok, mert az ő gyerekeik valamiben sokkal jobbak, amit nyilvánvalóan a sikeresebb nevelésüknek köszönhetnek.

ma 08:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki tökéletesnek tartja magát, azzal biztosan baj van. A kételyek, az önkritika egészséges dolgok.
ma 08:54
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Egyeshez csatlakozva 🍿.
ma 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
20%

#1! Köszönjük😁

Vannak persze, televan velük ez a topic, de sose vallanák be.

Itt van pl.rögtön #4. Nem pártolom a felvázolt módszert, félreértés ne essék, de most tegyük félre, hogy fülest tett fel, az a gyerek szemszögéből mindegy, nem is tud róla, ő csak azt tudja, hogy az anyja berakta a kiságyba.(Egyébként szerintem az troll, aki azt szokta írni.)Na, most ez a "módszer"pár évvel ezelőttig tök elfogadott volt. A saját anyátokat is szar anyának tartjátok? Mert szinte biztos, hogy ugyanezt csinálta. Mi ez ahhoz képest, ahol mondjuk rendszeresen bántalmazzák a gyereket?

Én egyébként nem szeretnék tökéletes anya lenni, csak "elég jó". Néha azt se sikerül megugranom☹️

ma 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 szerintem nem az a fő probléma, hogy berakjak a gyereket a kiságyba, hanem az, amikor egyértelműen nem érzi jól magát a gyerek, sír, ordít, az anyja mégsem veszi ki onnan, nem nyugtatja meg.

Viszont pont ők azok akik kinevetik azokat akik nem hagyják sírni a gyereküket.

Én nem vagyok tökéletes anya.

De olyan rossz sem(talán)

ma 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as, a 4-es miért tartaná tökéletes anyának magat amiatt, hogy vállalja, bizonyos nevelési elvekben nem ért egyet mással?
ma 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!