Voltunk csípő szűrésen és az lett írva a papíra hogy Vissza maradt mozgásfejlödés .Mért kellene már egy 5 hónaposnak kúszik forogni tökéletesen ?
5 hónaposnak még nem kell kúszni.
Kúszni nem
De forogni legalább egy irányba kellene
/4 hónaposom minden irányba forog...kúszni kezd... ő gyors mozgásfejlődésű/
Jól belekönyökölhettek a hasadba, hogy eltört a te vállad is meg a gyereké is.
Amúgy attól, hogy tudják az okát, attól még el van maradva. Nem baj, behozza majd gyorsan, csak megállapították a tényt.
Nekem is ez volt az első gondolatom 4 hogy jó kemény volt a doki 😂😂
A második az hogy jó sok bajod lesz még kérdező ha egy ilyen kis semmiséget így magadra veszel
Válltöréssel fura is lenne ha minden menne
3#
6 os válaszadó .
3. gyerekem , Nem csak néha már kezd elegem lenni . Pl 3 évesen ment a oviba és hogy nem beszél úgy mint a többi már rögtön küldenek nézesem meg . De persze szerintem meg igenis jól beszél szerintem szégyenlős az oviba itthon sokat beszél . A másik meg most 4 éves ki eset a foga mondják oviba nézesem meg . Kérdem én minek vigyem fogaszatra ?!Lehet korai volt de úgyis kibújik az uj a fog majd ( valószínű azért esett ki egyszer beütötte ) 😐😐😐
A kisebb fiam 8 hós koráig nem kúszott, arra is azt mondták, majd beindul. Nem küldtek sehová. Aztán most másfél éves, és beszédben sokkal előrébb van, mint a korabeli kicsik.
A nagy pont fordítva volt. Ő mindent előbb csinált, 4 hosan kuszott, 6 hosan felállt, neki a beszéd volt lemaradva. Már azt is behozta, suliba megy ősszel. Minden baba más, de egy 5 hosnak akkor sem kell kusznia. A forgast is 6 hos korig "kell" csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!