Meddig lehet tárolni a már elkészített tápszert?
8 hós kisfiamnak este elkészítettem 150 ml tápszert, de nem tudom miért, csak 30 ml-t evett belőle... Ha hűtőbe teszem a maradékot, reggelire még odaadhatom neki?
Mildibé Jó éjszakát tápszerről van szó egyébként, nem tudom a fajta befolyásolja-e az eltarthatóságot.
én sosem adtam 2 órán túl oda a tápszert, hűtőbe sem tettem soha. rá van írva, hogy 2 órán belül el kell fogyasztani.
azt még el tudom képzelni, hogy ráírták, hogy több fogyjon, hisz ha beteszem a hűtőbe a maradékot, akkor lassabban fogy el egy doboz. mindegy, ez van ráírva, én pedig nem kísérletezem a gyerekemen.
Hát nem tudom,én két dolgot jegyeznék meg ezzel kapcsolatban.
Az egyik h szomorú,ha egy kórházban a koraszülöttosztályon tápszert adnak a piciknek.Nálunk női tej volt,még csak színét sem láttam tápszernek,pedig az ország egyik legszegényebb régiójában lakunk.Ez volt az OFF.
Az ON:
Ikreim vannak,töméntelen mennyiségű tápszer fogy el,sajnos nem engedhetem meg magamnak azt a luxust h kiöntögessek egy egész üveggel,erre csak akkor kerül sor,ha 50-nél kevesebbet hagynak meg belőle,ill. 6 hó alatt is kiöntöttem az egészet.Most az este meghagyott teli üveget(ha úgy alakul),elteszem reggelre a hűtőbe.Soha semmi bajuk nem volt még tőle,hasmenés,szorulás,ilyesmik,DE egészen más íze van,mint a friss tápszernek,nem rossz,romlott,de MÁS.
régebben dokink szerint rá is volt írva a dobozra, hogy szobahőmérsékleten 2 órát, hűtőben 24 órát lehet tárolni :)
csak úgy kevesebbet adtak el ;D
én este elkészítem a hajnalit, urambocsá' ha lehet nem szívesen kotyvasztok hajnalban a hideg konyhában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!