Leesett az 5 hónapos kisbabám az ágyról?
Szia! Amikor az én kisfiam 8 hi após volt ült a szőnyegen és egyszercsak hátra vágta magát. Nagyon megijedtem, hiszen erővel tette mindezt,de nem lett semmi baja.
Az ágyról is le esett már,nagyon sírt.lett is egy pici pukli a homlokán,orvoshoz vittük, ahol megnyugtattak, annyit mondtak vizes ruházzam a fejet.
Szóval, megertem az ijedtségedet,az ember félti őket,de ha nem sírt és semmi látható jele nincs bajnak, akkor ne aggódj. ☺️

Valószínüleg nem leesett, hanem csak lecsúszott az ágyról, nincs semm baja.
Viszont amelyik gyerek már képes forogni, azt soha nem szabad olyan helyre tenni, ahol nincs bekerítve. Ha egyböl a padlóra teszed, az is jobb, a gyerek jól érzi magát, és nem tud leesni.

Kedden megetettem a kisbabámat az ágyban, bealudt 13 órakor, rá 10-15 percre sajnos én is..."
Íme, a tanulság a sok vérmaminak, akik itt szoktak fröcsögni, hogy minek vállalt gyereket az, akinek szüksége van alvásra...
Kérdező! Te már tanultál belőle, sajnos, a saját károdon. Írtad, hogy mindent megteszel, a további balesetek elkerülésére. Örülj, hogy nagy baj nem történt és lépj túl rajta. Többet már nem tehetsz.
#6! De jó, hogy ezt írod! Kisfiam nagyon aktív baba, már pár hetesen "mászkált" a kiságyban. Gondolkodtam, hogy tegyek-e be rácsvédőt, de nem mertem, mert arra jutottam, hogy ő magával az üres kisággyal is képes lenne kinyírni magat, nem növelem a potenciális életveszélyes tárgyak számát. Egy ideje az a legújabb szórakozása, hogy rátekeredik a rácsra és próbál kiszabadulni. (Lassan lejjebb fogom rakni, igen, 3 hónaposan.☹️) Szóval ilyenkor rendszeresen hallottam, hogy koppan a feje a kiságyban. Először lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem raktam rácsvédőt, de már úgy vagyok vele, hogy nem fogok. Nem szokott sírni, szóval gondolom, nem olyan erősen üti be, de megtörtént annyiszor, hogy megtanulja, az nem kellemes és később jobban védje. Ha most "kipárnáznám", nem alakulna ki benne egy minimális óvatosság, ami egyébként is teljes mértékben hiányzik belőle egyelőre 😂

Nyugi minden rendben lesz.az én lányom ezt 2 havonta fixen eljátszotta. Mikor már kiküszöböltük hogy leeshessen az àgyról akkor meg a tricikliből esett ki az útra(be volt kötve de valahogy szétjött a csat rèsze) legelsőnek 4 hósan esett le. Egyből a puffanàsra riadtam fel. Azt hittem megbolondulok.vele sírtam..1 hèt volt mire “megnyugodtam”
Ha bármi olyan fájdalom érte volna a te gyermeked hidd el nem maradt volna csendben

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!