5/9 anonim válasza:
7500 gramm kerektíve.
Iszonyat súlya van meg mérete a gyerekorvosunk mindig megjegyzi milyen kövér.
6/9 A kérdező kommentje:
Az én kisfiam 6500 gramm, de rendszerint megkapom, hogy milyen kicsi. 62 cm körül van, de 45 volt mikor született. Volt, aki beszólt már, hogy azt hitte ránézésre, 3 hónapos. Ezért tettem fel a kérdést, kíváncsi voltam, valóban ennyire picike lenne a kisfiam?! De úgy nézem, mások is vannak hasonló súlyban.
2023. aug. 8. 13:32
7/9 anonim válasza:
Már ilyen piciként is nagyon eltérőek. 1 éves korára ha a születési súlyát felszedi akkor nincs baj. Szard le ki mit mond. N
8/9 anonim válasza:
8400 gramm a fiam. Kislányom ennyi idősen a 6 kg volt, ő most is vékony testalkatú. Minden baba más, saját magához kell csak viszonyítani, nem máshoz. Ne foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel, sajnos kb mindennel kapcsolatban fogsz még kapni, meg kell tanulni elengedni a füled mellett
9/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem, csak most volt az első alkalom, hogy negatív megjegyzést tettek a kisfiamra és eléggé fàjt a szívemnek.
Jöhetnek még válaszok 😊
2023. aug. 9. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!