Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babám miért vájja...

5 hónapos babám miért vájja vakarja a fejét?

Figyelt kérdés
Sziasztok végső elkeseredésbe fordulok hozzátok. A kisbabám már hónapok óta szinte minden nap vakarja sebesre vájja a fejét, álmában is folyamatosan dörzsölis a fejét homlokát mikor hol éri el. Védőnő gyermekorvos a fogzásra gyanakszik(megerősítem télleg jön a foga) na de minden nap már 1 hós kora óta vakarja a fejét az nem hiszem hogy állandóan a foga lenne. Nemtudom mit tévő legyek kinövi ezt vagy valami baja lehet? Első baba és tanácstalan vagyok. Kérlek aki járt már hasonló helyzetben irnátok nekem hogy ti hogy vészeltétek át ezt az időszakot(csak simán vizzel fürdet nem koszmós) szoktak mrémezni hogy ne száradjon a bőre

#kisbaba #Vakarózá #Fejvakarózás
máj. 8. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha adsz neki fájdalom csillapítót akkor is csinálja ? Mert ha igen akkor nem biztos, hogy a fogával kötném össze lehet így nyugtatja magát és majd elnövi.
máj. 8. 13:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen akkor ezt csinálja, a nurofent adom közbe neki mikor látom hogy nagy kinlódim szekénykém. De ezt sajnos ugy ugy csinálja tovább
máj. 8. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász látta a 4 hónap alatt?
máj. 8. 18:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Hàt én is vagy a bőrgyógyászt mondanám, bár nem hiszem, hogy baja van, csak látszana a fejbőrén valami a 4 hónap alatt... vagy pedig rossz szokás. Szerintem inkább az utóbbi.
máj. 8. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen voltunk bőrgyógyásuhoz is, kiirt egy hidratáló testápolót azzal kenem, de a fején nem látszik semmi. Csak folyton folyvást vakarja. Létezik vajon hogy tényleg csak egy rossz szokás?!🤔 őszintén erre nem is gondoltam 😅❤️
máj. 9. 09:51
 6/6 anonim válasza:
Nálam a 6,5 hónapos fiúcska is csinálja. Első baba és csak tippelek, de szerintem nálunk akkor csinálja, ha álmos.
máj. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!