Nem akar enni az 5 honapos babam. Egy kicsit meg is van fazva,de kozben elkezdtuk a hozzataplalast es azota katasztrofa az egesz. Megcsinalom a tapszert odaadnam neki es mar ordit is de miert?
A pure utan,inni se hajlando. Egyebkent nagyon jo etvagyu volt eddig,annyira hogyha pl 1kor megevett 200at,es 2kor meg adtam volna neki ugyanugy megette volna.
De mar szinte gyomoridegem van mikor csinalom a tapszert,mert tudom hogy ugyis csak sirni fog es nem fogja megenni. Mit csinaljak? Miert nem akar enni? Mennyit kene ennie egy 5 honapos babanak?
Persze, hogy van benne folyadék :) De ha sűrűnek érzed, kis vízzel higíthatod. Vagy ha úgy látod, melegítsd meg kicsit, lehet, hogy a torkának melegen jobban esik. Ilyenkor betegen kísérletezni kell, hátha valami beválik.
Mi is 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást, szintén üvegessel. Nálunk délelőtt volt a pürézés, és az elején szerintem 2 korty vizet ivott utána, a többi szopizás/tápszer volt. A napi adagba pl. a 200 g pürét is beleszámolhatod. Mondjuk ha reggel iszik 200 ml tápszert, utána délelőtt 200 g püré, aztán még 200 ml tápszer délben, du. és alvás előtt, akkor azt 1000 ml-nek számolhatod (ez csak egy példa volt). De tényleg figyeld a pisit-kakit is, ha nem erőlködik kaki közben, nem kakil bogyókat, van rendesen pisis pelusa, akkor fogyaszt elég folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!