Kúptól sem kakil a baba?
Figyelt kérdés
Nyűgös volt ma a lányom, tegnap óta nem volt széklete, tegnap bogyós volt és az is kevés. Ma hogy láttam hogy erőlködik, már könnyezett bele, tettem neki egy kúpot mert tea, széklet lágyitó ételek nem jöttek be. Viszont a kúp sem hozta meg a hatást. Elkezdett könnyezni és össze szorítja a fenekét de még mindig semmi! Fogzik, sajnos minden fogánál székrekedése volt eddig, keményebb volt a széklete, de ilyet nem csinált. Mit tehetek még?nov. 19. 18:48
11/13 A kérdező kommentje:
Voltam vele orvosnál, annyit mondott hogy fogzik, és ha 2 napig nincs neki, nyűgös akkor 3. Nap tegyek neki kúpot meg adjak Pandol baby-t a fogzás miatt. Pont ezért tettem, mert nem volt 2 napja neki és látszik hogy erölködik, nyomná, könnyezik bele, de nem jön semmi, csakhogy a kúptól sem. Igyekszem több folyadékot adni.
nov. 20. 08:34
12/13 anonim válasza:
Nekünk a dulcosoft segített. Azt elvileg lehet hosszabb távon is alkalmazni de Nekünk sosem kellett. Nem egyből hat, a betegtájékoztató szerint 48 óra kb, de Nekünk másnapra már segített. Volt olyan, hogy annyira szorulása volt, hogy egész délelőtt nyomott. Már beleizzadt, pedig kapott kúpot, szilvát, bebacaare fibre-t is. Még ebben az esetben is 2 adag megoldotta a problémát. Ráadásul úgy adtuk neki, hogy reggel 1 adag. Majd rá 2 napra megint 1. Ajánlom amúgy a probiotikumot is ilyen esetben szedni, sokszor felborul a bélflóra is ilyenkor.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot az utolsó válaszolónak is. :)
nov. 20. 18:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!