Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet tenni a pelenkázó...

Mit lehet tenni a pelenkázó szekrényre pelenkázáskor?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogyan oldottátok meg elég egy plédet tenni a pelenkázóra és veszek pelenka alátétet vagy vegyek pelenkázó feltétet. Vagy pelenka alátét elég és tegyem a fára a babát. Nem tudom mit csináljak. Köszönöm az ötleteket.

30 hetes kismama

2009. jan. 8. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
hát a jó drága feltét valo oda :(
2009. jan. 8. 11:28
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Mindkét lányomnál ilyet használtunk. Amíg befejeződik a pelenkás korszak, addig bírja. Hidegben, vagy nagyon melegben ruhapelenkát vagy libero alátétet használtam, hogy ne fázzon, illetve ragadjon oda.

Illetve, ami még tetszik: [link]

Erre lehet kapni huzatot, és tudod mosni.

2009. jan. 8. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ezek tippek, de itt tudod megnézni. Kisebb bababoltban olcsóbban is találhatsz. Csak a méret jó legyen!

2009. jan. 8. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:

szia,

Semmi képpen ne a fára tedd a babát, az hideg és kemény is.

Nekem szivacsos állványom van.

2-3 ezerért lehet venni szivacsozott pelenkázó feltétet. Én még arra teszek pelenkázó alátétet, babydream márkájú...asszem tescoban, vagy valamelyik hiperben vettük.

2009. jan. 8. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vegyél pelenkázó feltétet, én arra sima törölközőt szoktam még tenni, hogy ne legyen hideg. Kb. hetente kicserélem, ha addig nem lesz kakis.
2009. jan. 8. 11:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséget. A családom nagyon spórolni próbál pedig nem az ő pénzük a mi pénzünkön! Már amennyit költöttünk ezen a pár ezren nem múlik!
2009. jan. 8. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
en pl torolkozot tettem a pelenkazora
2009. jan. 8. 12:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk szintén pelenkázó szivacs van rajta,de mivel ez hideg tettem rá babylove(dm-es) pelenkázó alátét-et,ez nem mosható,mert összeáll,de áttörölhető és tanácsadásra is viheted a pelenkázóra rátenni.10 db volt kb 900 ft.
2009. jan. 8. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A Baby outlet-be 1890-ért nagyon jók vannak.
2009. jan. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!