Nem eszi meg az előírt adagot a babám, de a tápszert nem fogadja el?
Jaj...ne fejj már. Tönkretesz mindent!
A szoptatás sokkal jobb a mellnek és a babának is.
Szoptasd ugyan így továbbra is!
Valamint NE mérd.
2 évig szoptattam igény szerint egy beteg babát. 1x nem kellett megmérnem...nem is volt itthon mérleg.
Az a védőnő egy őskövület.
Nem kell méregetni annyit, csak magadat idegeled. Heti egy pucér súlymérés bőven elég.
Ha van elég pisis/kakis pelus, a baba jókedvű, a bőre szép feszes, eleget eszik hidd el.
A babák nem könyv szerinte esznek. Az én kisfiam màr a kórházban egy csomó tejet bukott vissza, nézték hová fért bele annyi. 🫣 A nagylányom meg épp, hogy csak összenyammogta, ami neki elég.
#14 ha pótolni kell akkor nincs tejed.
Akkor mit fejsz ki?
Ha van elég tejed és fejni tudsz akkor a babának is elég az ami a melledben van
Igény szerint szoptatod?
Ne szoptasd idorez hanem akkor amikor mellre keredzkediknakkor tedd rá.
Ha egy óra múlva akkor akkor.
Ha két óra múlva akkor két óra múlva.
Beáll a kereslet és a kínálat, a melled annyi tejet fog termelni amennyire a babának szüksége van
Ha nem veszi el a tápszert nem kell erőltetni.
Persze ha nincs tejed az más, akkor kell a tápszer, de én a leirasodbol úgy vettem ki, hogy van ott tej.
Így van. A gyarapodását nézd. Egy ekkora baba lóghat cicin egésu nap,éhesnek is tűnhet, de nem az.
Ha hízik nem kell neki semmilyen pótlás.
Van egy tök jó app Child Growth Tracker ott szépen tudod követni a fejlődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!