Miért nem fogadja el az 5,5 hónapos babám az ételt?
2 hónapos kora óta szó szerint tömnöm kell anyatejjel és tápszerrel (kevés a tejem), mert nem hajlandó sehogysem enni.
Egy ideig nőtt a súlya gyönyörűen ennek ellenére. Keveseket evett, de legalább nagy nehezen valahogy mindig megetettem (egész napom ezzel ment el).
A doktornő azt mondta, hogy amíg nő a súlya ne foglalkozzal ezzel.
2-3 hete kb a súlya stagnál, ő pedig szó szerint nem hajlandó enni. A cicitől minden féle pózban sír, a tápszertől elrángatja a fejét. Nagyon nehezen, ha sikerül is megetetnem csak 70 tápokat eszik, cicit pedig már sokszor csak hajnalban fogad el. Ami fura, hogy néha esténként 3 óra alatt kis részletekben megeszik kb 300-400 tápot és néha cicit is mellé az egész napi nemevés ellenére.
Már úgy érzem megbolondulok, hogy 4 hónapja szenvedünk!!!
Lehet, hogy beteg vagy ennyire megunta a tápot? (Jövő héten megyünk státuszra, akkor beszélek a doktornővel).
A hozzátáplálást 1 hete kezdtük, még csak almát kap. Az mondjuk ízlik neki, már szépen nyitogatja a kis száját. 😊
Nem akarok pánikot kelteni de szerintem ez nem normális...es nem is lehet mindent a fogra fogni hisz szinte az elejétől gondok vannak ha jol értem...
En kérnék egy alaposabb kivizsgálást....remelem h csak mar tul "felnőtt" ahhoz h ilyen babás cuccokat egyen es a rendes kaja kell neki 😋😉😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!