7 honapos babaval fogok utazni wizzairrel, h vihetem fel a kajakat tapszeres is a kicsi de uveges bebietelt is szeretnek felvinni, mert van h csak a tapit fogadja el, neha pedig csak a bebietelt?
Saját kézipoggyászba kell rakni. ezt írják a folyadékról:
A kézipoggyászban folyadék is szállítható?
A kézipoggyászban lévő folyadékokra a következő kormányzati korlátozások vonatkoznak:
A folyadék legfeljebb 100 ml űrtartalmú tartályban lehet
Az egyenként 100 ml-nél kisebb térfogatú tartályokat egy átlátszó, újrazárható, 20x20 méretű és legfeljebb 1 liter térfogatú műanyag zacskóba kell helyezni.
A műanyag zacskót külön be kell mutatni a biztonsági ellenőrzés során
A tápszer és az üveges étel nem folyadék, felvihető. Nekem anno adtak vizet a légikísérők (de nem wizz-el utaztam). Meg már az ellenőrzés után is lehet venni aranyárért. A wizz-nél mérd le a kézipoggyász méretét, mert van változás, van egy táskánk, ami régen OK volt, de most már nem, de lehet járatfüggő. Mert az ülésmagasító alsó részét simán felengedték kézipoggyászként. A babának pedig viheted a babakocsiját vagy a hordozóját. Ezt ingyen elviszik, de a babának nincs külön kézipoggyásza és állandóan kérik hogy külön zacskó ne legyen (be kell rakni a kézipoggyászba), kivéve ha duty free shopba vásárolsz, arra külön matricát ragasztanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!