Nem eszi meg az előírt adagot a babám, de a tápszert nem fogadja el?
A védőnőd hülye.
A baba tudja mennyi kell neki
Hagyd a tápszert .
Ha van tejed és akarod szoptatni, ne adj neki tápszert.
Az igény szerinti szoptatás a legjobb.
Ha a védőnő meg kérdezi, mond azt, hogy igen, annyit eszik amennyit kell.
Nem kell mindent az orrukra kötni
Kakis nincs mindennap, pl ma és tegnap volt de előtte mondjuk 5 napig nem.😔 A pisis pelus az van bőven. Viszont így nem tudom mitévő legyek a tápszeres pótlással, adjam-e neki.
Elkezdtem fejni is de még csak két napja csinálom és csak kb 40-50 mili jön le maximum egy alkalommal
Anyatejes babáknak ha több napig nincs kaki az teljesen normális.
Fejni meg szerintem igény szerinti szoptatás mellett teljesen felesleges.
A baba beállítja magának a kereslet-kinalatot, ez azt jelenti, annyi tejed lesz amennyire a babának szüksége van.
Én nem adnám a tápszert a helyedben, de te tudod.
Ha a baba jókedvű, fejlődik, vannak pisis pelusok akkor nincsen baj.
Én ezt az egész védőnői rendszert vagy hogy is mondjam beszüntetnem a pics@ba, csak stresszelik az anyukákat a vénasszonyok, és a fiatalok is, akiknek nincs gyerekük és fingjuk sincs semmiről.(Tisztelet a kivételnek, vannak rendesek is köztük, kar hogy sokaknak szar jut)
Ez a rohadt balkani vedoni rendszer , raadasul ostoba pi**a a legtobb !
NINCS olyan, hogy eloirt adag !
NEM kell meregetni, rakd el azt a rohadt merleget ! Hacsak nem beteg a gyerek.
A vedono nem az anyukad, nem o mondja meg mit csinalj, o csak egy allami alkalmazott, nem vagy a beosztottja.
Anyatejes babanal napi 10 vagy 10 naponta egy szeklet is teljesen normalis ( mondjuk ennek az alap dolognak illet volna utana nezned a 9 honap alatt)
Lenyeg, hogy szopizzon amennyit akar, 6-8 het mig beall a kereslet kinalat, eddig tart a gyermekagy, ilyenkor annyi dolgod van, hogy 24 oraban a babaval legyel egy agyban, szoptasd.
Plusz legyen pisis pelus, es ha nem ordit az ehsegtol, NEM kell tapszer, felejtsd el. Sza*d le az artonot.
Plusz olvasgass kicsit szakirodalmat ennel kicsit jobban kepben legyel ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!