Szerintetek szép ez a kislány? (kép lent)
Figyelt kérdés
Próbáltam "arcos képeket" feltenni,ha lehet,kérlek írjatok.
2010. nov. 5. 14:51
31/41 anonim válasza:
Tudod, amikor azt írják, hogy aranyos, helyes, akkor azt mondják, hogy nem szép. csak próbálnak udvariasak lenni.
Amúgy én sem mondanám szépnek, de nem is csúnya. semmi extra.
32/41 anonim válasza:
de az aranyos-kedves meg aközött hogy csúnya...azért nagy különbség van nem??
33/41 anonim válasza:
Nekem semmi extra.
Nem csúnya, szép kislány, de nem kimondottan az, akin annyira megakad a szemem.
De ettől szép.
34/41 anonim válasza:
egy tünemény a kislányod, és nagyon szép, őszintén mondom!!!!
a bunkó emberekkel meg ne foglalkozz egy percig sem!
35/41 anonim válasza:
Számomra inkább érdekes, de nagyon aranyos, tündéri, mint minden gyerek!
Csúnyának semmiképpen nem mondanám, aki ilyet mond, az rosszindulatú, ne is foglalkozz vele!
36/41 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de szerintem nem az a csodaszép kategória. aranyos mint minden gyerek, de nem egy feltűnő szépség.
37/41 anonim válasza:
ezt jól jegyezzétek meg, egy öreg barátnőm mondta:
Csúnya gyerek és szép öreg nincsen :D
38/41 anonim válasza:
A hajas válaszoló vagyok, azért mondom, mert én is kislányt szerettem volna. Most van egy tündéri 2 éves Áronom, akinek hátközépig érő göndör-göndör haja van. Gyönyörű a lányod. Puszi
39/41 anonim válasza:
Most miért kell lepontozni? Mert nem mondtam hogy csodaszép? Dehát tényleg nem az. Most olvastam végig a kommenteket. Nem is csúnya, de nem egy szépségkirálynő. ahogy az enyém sem. Ez van. Remélem valakinek ez volt a legjobb élménye mahogy lepontozhatott.
40/41 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak ám le.Én örültem minden válasznak,azért tettem fel a kérdést,hogy válaszoljatok,és szerintem őszintének tűnt mind,ez volt a célom:)
2010. nov. 6. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!