Szerintetek szép ez a kislány? (kép lent)
Figyelt kérdés
Próbáltam "arcos képeket" feltenni,ha lehet,kérlek írjatok.
2010. nov. 5. 14:51
1/41 anonim válasza:
Az első képen kifejezetten tetszik:)
második kép túl közeli azon minden gyerek furán nézne ki (ha ennyire a fejébe fotózol).
Egyébként nekem tetszik mivel nem egy átlagos arca van, a kis szeme meg kifejezetten nagyon szép :)
2/41 anonim válasza:
Szerintem helyes :))))) átlagos
Miért kérdezed?
3/41 anonim válasza:
Nekem is az elso kepen tetszik a legjobban!! :) Kulonleges az arca, szep kislany!
4/41 anonim válasza:
Szerintem is helyes,kedves,aranyos,de nem az a-klasszikus értelembe vett-szépség.
6/41 anonim válasza:
Sztem a 2 kép tök jó.Nekem nagyon vékony a fiam,aranyos a kiscsaj pofija ezen a képen.
7/41 bobocka válasza:
O a lanyod?Miert kerdezed?
Egyebkent helyes kislany
9/41 anonim válasza:
Igen, aranyos. gondolom sajátod. Ha elfogadsz egy tanácsot, hagyd megnőni a haját, úgy lesz igazán kislány.
10/41 anonim válasza:
Sztem nem szép, inkább különleges. Olyan, akire az ember odafigyel. Hogy melyik a jobb? Nem tudom. Egyébként miért kérdezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!