Szerintetek szép ez a kislány? (kép lent)
Próbáltam "arcos képeket" feltenni,ha lehet,kérlek írjatok.
Igen,én is csak a frufrunál vágtam le egyszer,mert úgy láttam kezd belelógni a szemébe pár szál,de nagyon nem nő:)
Állítólag nekem is 5 éves koromra nőtt meg akkorára,hogy kis copfot lehessen belőle kötni.:)
nem szép, de látszik, hogy szép lesz. 16 évesen igenis benevezheted szépségversenyre :) a húgom nagyon hasonló volt kicsinek, most babaarcú, gyönyörű hatalmas kék szemei vannak, göndör szőke fürtjei és mindenki belé szerelmes :)
én kicsinek voltam gyönyörű, igazi nagyon szép baba, de most tök átlagos arcom van, szépnek nem mondanám magam, max tudok jól kinézni, de ha csak az arcom nézem, jobban örültem volna ha kicsinek vagyok átlagosabb :)
NAGYON ARANYOS KISLÁNY. tÉNYLEG NEM SZÉPNEK MONDANÁM, HANEM KARAKTERES ARCÚNAK, DE EZT NEM BÁNTÁSBÓL ÍROM. nEM IS IGEN TUDOM MEGFOGALMAZNI, HOGY MI A KÜLÖNBSÉG A SZÉP, A BÁJOS ÉS AZ ARANYOS KÖZÖTT.
Egyébként ha a pufók pofija egy kicsit „lelohad” és nem lesz olyan „hörcsipofi” (nem pejoratív célzattal írtam, hanem kedveskedve), akkor nagyobb korára tényleg nagyon szép kislány lehet belőle.
Bájos. És szerintem pont az első nem a legjobb kép róla. Az utolsón nagyon édes!
ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond róla. én például úgy látom, hogy az én kislányom a legszebb :) És ha innen indulok ki, akkor senki másé nem lehet 10 pontos :)
De tudom, hogy a szomszédom a saját lányával van ugyan így, ezért lehet, hogy ő lája csűnyának az enyémet... De nem érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!