Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Porszívós orrszívó helyett...

Porszívós orrszívó helyett mit használjak?

Figyelt kérdés

Azt olvasom az a leghatékonyabb, de ha nem muszáj nem szeretnék ilyet használni (több okból is, felesleges most leírnom miért, csak nem).

Melyik alternatíva lehet még jó?

Kicsi kézi elektromos, nasiboo vagy esetleg szájjal szívhatós?

nov. 7. 22:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem hatékony, emiatt úgyis a porszivosat fogod használni, én is vettem mást, nem jött be.
nov. 7. 22:11
 2/17 flora08 ***** válasza:
90%
Mi kipróbáltuk a porszívós változatot, de nem tudjuk használni, mert a porszívónk (Dyson) nem kompatibilis vele, leáll. Dr Benny márkájút vettem (zöld színű, elefánt formájú), elégedettek vagyunk vele. Tölthető, kis méretű. A Nosiboo-t dicsérik sokan, de az lényegesen drágább, nem tudom, ár-érték arányban megéri-e, nincs tapasztatom vele.
nov. 7. 22:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak ez szedte ki a taknyot. Hangos az orrszívó porszívó, de nem vészes. Sajnos semmi más nem jött be.
nov. 8. 00:16
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk a nosiboo tökre bevált. A porszívóval nem is próbálkoztam mert utálja a hangját. 4,5 éves (már bőven egyedül fújja az orrát) és a mai napig bemegy a szobájába ha porszívózok. Így nem is volt más opció. De bevált.
nov. 8. 06:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Én próbáltam a kézit amit nyomkodni kell, a kézit amit szájjal kell színvi, a nosibot illetve egy másik elektromosat az ilyen akkus fül orrtisztító egyben a fejeket kell cserélni.

Nem akartam a porszívósat. Aztán miután 2 hónap alatt kétszer volt náthás (először csak 2 hónapos volt) és második alkalommal 3 hét alatt sem javult a náthája és az orvos is momdta kell a porszívós azt használtam. Azóta is azt használom. Ez szívta ki egyedül a taknyot. Próbálj ki mást, ha nem akarsz porszívósat. A nosibot sokan dícsérik lehet venni használtan is. Ha nem segít más akkor valtasz majd porszívóra ha kell.

nov. 8. 07:17
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt mindenünk. Egy porszívónkat ki is csinalt az orrszívózást, végül még is csak vettünk új porszívót csak erre (csak erre, mert egyébként allónk van), mert egyedül ez a jó.

Nosiboo max. babakorban volt elég.

nov. 8. 07:22
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Valójában csak a porszívós elég hatékony,nem hiszem,hogy ki tudod kerülni.Nekünk a nosiboo sem vált be.Arcüreg,meg fülgyulladás helyett szerintem jobb,ha kibírod azt a pár perc ordítást te is,meg a gyerek is.
nov. 8. 08:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Én a porszívósat szoktam használni, de ha pl utazunk, akkor a csatlakozó kis műanyag bigyusz nélkül viszem, amit a porszívóba kéne dugni, és szájjal szívom. Az ugyan tovább tart, de gyengédebb valamivel és egyértelműen csendesebb (ha éjszaka kellene esetleg orrot szívni, akkor is így szoktam). Arról nem is beszélve, hogy a létező legolcsóbb megoldás, elég csak egy cuccot venni, és máris kétféleképpen használható :D
nov. 8. 08:59
 9/17 anonim ***** válasza:
7: azért ez nem így megy, hogy akinek szívják az orrát annak nem lesz fülgyulladása. Pedig jó lenne.
nov. 8. 09:05
 10/17 anonim ***** válasza:

Nosiboonk van, amit az orrsziporszi fejjel használunk. Én nagyon szeretem. A saját fejét vagy nem tudom használni, vagy nem olyan hatékony, nem tudom.

Szerintem ez így tökéletes. Használtan vettem, plusz vettem hozzá egy új orrszívó szettet (bár ugye utólag azt mondom felesleges volt), a második gyereket szolgálja és lekopogom a nagyobb nagyon hamar elkezdte magának is szívni, szóval nem kell bírkózni vele, nincs ordítás. Remélem a kicsi is megszereti majd.

Nekem a kézi kis pumpás semmit nem ér, a szájjal szívóssal meg béna vagyok. Néha használtuk, de rittig akkor szívtam, amikor éppen elmozdította a fejét, így a végén már kb. úgy éreztem magam, mint aki maratont futott.

Az ilyen akkus kézi valamikkel nincs tapasztalatom.

nov. 8. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!