Használja itt valaki a porszívós orrszívót szájjal?
Mi vettünk olyat amit szájjal lehet szívni,hát egy kalap kakit nem ér:-)
Mikor kioróbáltuk a férjemmel hát nagyon jókat nevettünk:-)
Szia én szoktam, mert a gyerek így jobban engedi, mint ha már előre ráparázik a porszívó miatt. Le szoktam venni a dugót, és csak a kis csövet veszem a számba, így ha küzdeni kell, foggal meg tudom fogni.
Van szájjal szívhatós szívónk de nem jó, túl nagy a feje és nem fér bele a lyukba, csak oda lehet illeszteni, de úgy meg nem olyan jó a vákuum.
Nyugodtan szívd szájjal!
szájjal szívósat is és porszívósat is vettünk.
Mind a kettőnél fél, remeg mint a nyárfalevél szegénykém, de a porszívós jobb. ráadásul a szájjal szívóssal már volt egykét "kellemetlen" élményünk is, amikor nem a tartályban landolt a takony....
Még sosem hallottam ilyenről. Nekem ikreim vannak, napközben semmi segítségem, leírom hogy csinálom, hátha segítek ezzel:
Leteszem 1 takaróra a földre, 1 másik takaróval betakarom úgy, hogy csak a feje látszódik ki. A keze a teste mellett a takaró alatt. 1 párnát teszek a fejéhez, hogy ne tudja elfordítani. Egyik kézzel a fejét tartom, másikkal az orrszívót. Nálunk bevált. És a végén ők kapcsolhatják ki a porszívót. Lehet, drasztikusan hangzik, de hamar elfelejti.
Nem okoskodni akartam, csak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!