Ilyen 5-10 fokos időben mit adtok a hatszoros a kisgyerekre?
Teli overalt hány fokról adtok rá?
Én most harisnya/legging-melegito- telikabat, sapka még.
Vettünk egy jó kis teli overall t, de ez nagyon meleg, az gondolom max pár fok, 5 fok alatt lesz jó, igaz?
Még mind a 2 gyerek simán melegítőben van kinn.
3 és 5 évesek.
Semmiféle overalt
Harisnya, melegítő, pulcsi és egy kabát ami nem téli, hanem átmeneti.
Meg egy sapka.
Legging, melegítő, felül body, pulcsi, őszi kabát.
Meg vékony sapka, de azt általában csak sötétedés után veszi fel, akkor lehűl a levegő.
*játszóra értettem csak a telefon javította
Most még ő is simán harisnya-melegítő- kabát kombóban van.
Nálam már előkerült a teli kabát, én is fáztam tegnap már az átmenetiben
Én egyik nap elgondolkodtam... Sêtáltunk és egy amerikai család (anyuka, 4-5 éves lány, 7-8 hós fiú) full vékonyan öltözve..
Kb 7-8 fok volt. A lány rövid ujjúban, vékony leggingsben, vékony cipőben (az a fajta cipő ami kb olyan mint egy ruha) az anyuka hosszú ujjú pulcsiban, egy farmerben.
Rajtam egy vékony hosszú ujjú, farmer, átmeneti kabát volt. A gyerekemen aki másfél éves egy hosszú ujjú és egy overál. Amúgy hozzáteszem hogy én spec tuloltoztettem, egy réteggel kevesebb kellett volna, de az ő öltözéküket meg nagyon vékonyak éreztem.
Egyik reggel egy fok volt, akkor pont jó volt a téli overál egy hosszú ujjú bodyval és egy sapival.
Du viszont elég egy harisnya, nadrág, hosszú ujjú, melegítő felső és én úgy látom rajta hogy egy vékony kabit még elvisel.
/7
Köszi a válaszokat, hogy iylen részletesen leírtátok!
7: igen azt látom én is, hogy ez az öltöztetés téma elég kulturális dolog is.
Pl egy északi-skandináv országbeli és egy mediterrán is nagyon máshogy fogja ilyen időben öltözteti a gyereket.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!