Fiús anyukák. Milyen 2 fiúval az élet?
Nekem 2 fiam van, kicsit sajnálom, hogy egyikük nem lett lány, de annyira nem, mint amennyire itt rinyálni szoktak. Az unokákat az se biztos, hogy megérem, már ha egyáltalán lesznek. Emiatt én eldöntöttem rég, hogyha úgy érzem nem bírok magammal, akkor nevelőszülő leszek majd. Meg én pl a lánygyermek vagyok a testvéreim között, mégis igyekeztem krva messze költözni anyámtól, hogy isten óvjon a toxikus szrságaitól. Öcsém meg ott lakik tőle pár utcára.
A fiaim hiába mindkettő fiú, tök mások, szóval velük sincs az az érzésem, hogy mindkét gyerek szabvány szerint tök egyforma dínó és traktormániás. Harmadik gyereken is gondolkoztunk és akkor is bevállalnám, ha a harmadikról biztosan tudnám, hogy csak fiú lehet, tehát ez nem tartana vissza. Inkább anyagi nehézségeink lennének 3 gyerekkel.
6-os.
Nem vagyok belebolondulva a lány gyermekbe, nagyon szeretem a kisfiam és a mostani fiamnál is már mikor megfogant éreztem, hogy kisfiú lesz. Nem bánom egyáltalán. Simán a két nemnek más az érdeklődési köre. A fiaimmal nem valószínű, hogy tudok olyan dolgokat csinálni amit kislánnyal lehet. Szerintem természetes dolog, ha foglalkoztat ez és kicsit el kell gyászolnom ezt a dolgot. Attól még hálád vagyok, hogy a kisfiaim hosszú idő után megérkeztek a családunkba és egészségesek! :)
Ja, és nagyon más a 2 fiam. Rengeteg a különbség.
(14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!