Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiús anyukák. Milyen 2 fiúval...

Fiús anyukák. Milyen 2 fiúval az élet?

Figyelt kérdés
Nem bánod, hogy nem született kislányod? Mennyi a korkülönbség a gyerekek között? Második kisfiam várom. Nagyon örülök neki, de még fel kell dolgoznom, hogy nem lesz màr kislányom.
ma 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

Nekem 2 fiam van, kicsit sajnálom, hogy egyikük nem lett lány, de annyira nem, mint amennyire itt rinyálni szoktak. Az unokákat az se biztos, hogy megérem, már ha egyáltalán lesznek. Emiatt én eldöntöttem rég, hogyha úgy érzem nem bírok magammal, akkor nevelőszülő leszek majd. Meg én pl a lánygyermek vagyok a testvéreim között, mégis igyekeztem krva messze költözni anyámtól, hogy isten óvjon a toxikus szrságaitól. Öcsém meg ott lakik tőle pár utcára.

A fiaim hiába mindkettő fiú, tök mások, szóval velük sincs az az érzésem, hogy mindkét gyerek szabvány szerint tök egyforma dínó és traktormániás. Harmadik gyereken is gondolkoztunk és akkor is bevállalnám, ha a harmadikról biztosan tudnám, hogy csak fiú lehet, tehát ez nem tartana vissza. Inkább anyagi nehézségeink lennének 3 gyerekkel.

ma 14:47
 12/15 A kérdező kommentje:

6-os.

Nem vagyok belebolondulva a lány gyermekbe, nagyon szeretem a kisfiam és a mostani fiamnál is már mikor megfogant éreztem, hogy kisfiú lesz. Nem bánom egyáltalán. Simán a két nemnek más az érdeklődési köre. A fiaimmal nem valószínű, hogy tudok olyan dolgokat csinálni amit kislánnyal lehet. Szerintem természetes dolog, ha foglalkoztat ez és kicsit el kell gyászolnom ezt a dolgot. Attól még hálád vagyok, hogy a kisfiaim hosszú idő után megérkeztek a családunkba és egészségesek! :)

ma 14:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindenki másnak köszi a válaszokat :)
ma 14:53
 14/15 anonim ***** válasza:
2 fiam van, 1,5 év különbséggel. Én imádok fiús anyuka lenni. Jómagam is inkább fiús beállítottságú vagyok. Soha nem is akartam lányt, én nem tudom elképzelni magam kislánnyal, így örülök, hogy fiaim lettek.
ma 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, és nagyon más a 2 fiam. Rengeteg a különbség.

(14)

ma 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!