1 eves kora korul mar kapott. Igazabol nem konnyen emesztheto etel, szoval csak emiatt mondjak, hogy ovatosan vele.
De nalunk nem okozott problemat.
nov. 3. 14:18
2/11 anonim válasza:
6 honapos kortol (erettsegi jelektol) amennyiben bevizsgalt, megfeleloen hokezelt es megfelelo formaban van kinalva.
nov. 3. 14:33
3/11 anonim válasza:
2 évesen adtam neki először, mert érzékeny volt a gyomra/ bélrendszere. Borsótól is görcsölt néha a pocakja.
De akinél rendben van minden ott korábban is adható már.
nov. 3. 14:35
4/11 anonim válasza:
Másfél éves volt a fiam mikor gombát evett először.
Persze mértékkel.
Most 2 éves és már rendszeresen eszi.
nov. 3. 14:40
5/11 anonim válasza:
7-8 hónapos volt, gombafasírtot csináltam. Hasfájós babánál vártam volna még, de nekünk nem volt ilyen problémánk.
nov. 3. 15:20
6/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is 20 hónapos és a védőnő azt mondta 2 éves koráig ne egyen gombàt 😊 Én ezt tartom is, annyi, hogy a pizzán néha egy egy hangyányi gombát megeszik, de hát az szinte 0 mennyiség.
nov. 3. 15:41
7/11 anonim válasza:
#6, a védőnőd elavult infokkal rendelkezik
nov. 3. 15:59
8/11 anonim válasza:
Az én fiam picivel két éves kora előtt ette először, úgy jött ki a lépés. Szerencsére semmi baja nem volt (előtte még sosem láttam úgy falni, mint akkor anyukám magyaros gombalevesét 😂).
nov. 3. 16:23
9/11 anonim válasza:
Adtam már 1 éves kora előtt. Elsősorban bolti csiperkét, de apám gombászik, ott is evett már rántva náluk mondjuk őzláb gombát. Ő sosem vizsgáltatja be, mivel ért hozzá, 100%-ig bízom is benne. Mi sem élnénk már, mivel csak általa és nagyszülők által szedett gombán nőttünk fel, boltit kb. sosem ettünk gyerekként.
nov. 3. 17:47
10/11 anonim válasza:
A 2. gyerek egy éves koràig nem is hallottam erről 😅
Fogalmam sincs hogy a nagyobbnak mikor adtam először. Soha nem volt baja tőle (mi szeretjük, ezért elég gyakran eszünk gombàt)
Na a fiam bepuszilt kb 1 évesen 1tànyér bakonyit. Uhhh az a délutàni ribillió!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!