Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan itt aki kedveli a...

Van olyan itt aki kedveli a Lotti nevet?

Figyelt kérdés
Úgy érzem egyedül vagyok vele, mivel elég sok negatív véleményt olvastam erről a névről de ennek ellenére is kedvelem. Kíváncsi vagyok másnak is tetszik e ez a név, esetleg pont ezt a nevet adta lányának? Úgy láttam, ez közepesen gyakori név. Mennyire gúnyolható?

nov. 2. 00:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%
Imádom, nálunk ez volt a kedvenc lánynév masodik gygyereknél.Ez volt az a név, ami férjemnek és nekem is a legjobban tetszett. Végül fiú lett, gondoltuk akkor harmadikra...ő is fiú lett. Így mi nem tudtuk használni, de nagyon sajnálom, szerintem 2. legszebb lánynév. De csak azért második mert az első a nagylanyom neve.
nov. 2. 12:35
 22/29 anonim ***** válasza:
23%
Igen biztos vannak ilyen ízlésficamosak akik szerint szép.
nov. 2. 12:44
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk gimiben az egyik - akkor középkorú - tanárnőt becézték a kollegak/ismerősök Lottinak, szerintem nagyon szép és kedves. Egyébként Saroltának hívták (Charlotte... Lotti).
nov. 2. 13:08
 24/29 anonim ***** válasza:
79%

20-as, ez annyira szubjektív.

Én meg Henrietta vagyok, és inkább lennék Lotti, mert borzalmasnak találom a nevem.

nov. 2. 14:25
 25/29 anonim ***** válasza:
53%
#24 szerintem nagyon szép neved van neked is. A Heni becézés nagyon aranyos. Én sokkal szívesebben lennék Henrietta vagy Lotti mert mindig is utáltam a nevem. Panni vagyok. Sajnos nem Anna, mert a szüleim mindenképpen P betűs nevet akartak adni nekem, mert a bátyám Péter. Így lett Panni. Rühellem. Sokkal szívesebben lennék bármi, amit itt felsoroltam.
nov. 2. 15:09
 26/29 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szép, mint becenév, de nem adnám ebben a formában. Úgy adnám, hogy Lotte. A regényben is az a lány rendes neve. Aztán lehet becézni Lottinak.
nov. 2. 15:17
 27/29 anonim ***** válasza:
44%
Nekem az az egy bajom van vele, hogy önállósult becenév, különben kedvelném. Tehát becenévként, megszólításként kedvelem, de egy felnőtt nő hivatalos keresztnevének túl gyerekesnek tartom. Ha Lottinak akarnám hívni a gyerekemet, akkor valami ennek becézhető keresztnevet keresnék pl. Sarolta, Loretta ami most így hirtelen eszembe jut. Van a családban egyébként unokatestvér ágon Lottinak keresztelt kislány.
nov. 6. 12:25
 28/29 anonim ***** válasza:
55%
Nekem kifejezetten tetszik,aranyos,szép hangzású,csajszis név.Listás volt nálunk is,de mindkét gyermekünk kisfiú lett.🙂(Zalán,Merse)
nov. 6. 16:22
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

25, ne aggódj, a Lotti se jobb a Panninál. Változtasd meg nyugodtan, vannak szép P betűs lánynevek.

Sose értettem, miért kell kiszúrni a gyerekkel. Nem sokáig lesz édes kislány, cuki Lottika. Gondoljunk bele, milyen vagány lenne egy 120 kilós, lila hajú rocker Lotti. Vagy Dr. XY Lotti agysebész.

Nomen est omen, ahogy már régen is mondták. Nem hinném hogy sokra viszi bárki akinek gyerekes neve van.

nov. 7. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!