Van olyan itt aki kedveli a Lotti nevet?
Nem értem a kérdésed. Te is tudod, hogy nyilván van olyan, akinek tetszik, hisz adják ezt a nevet gyerekeknek. Az egyik kolleganőm lánya is Lotti.
Nekem is tetszik, szép.
De ez most olyan, hogy az én fiam meg Noel, ez a név már. Kb. 20 éve megtetszett, mikor alig ismerték még. Aztán divatba jött, sokan adták, most meg leszóljál, hogy romanév meg tucatnév.
És? Nekünk tetsszen, az a lényeg. Nekem meg mas gyerekének neve nem tetszik, de ez lényegtelen dolog.
Minden névre ki lehet találni gúnyolható dolgot , ezzel ne törődj.
A Lotti szerintem jó nèv.
Szerintem kedves név, anno rajta volt a listámon, de ma már talán nem adnám, az okát nem tudom :)
Ismerek 4 éves Lottit, rá illik is a név, idősebb korában meg nyilván ez is meg fog férni a Nolen és Medox bácsik között.
Nem vagy egyedül kérdező, szerintem is szép név 😊
Én adnám a gyerekemnek, de unokatesóm is Lotti, csakis ezért nem fogom adni, ne legyen családon belül kétszer.
Második kérdésedre a válasz: minden egyes név gúnyolható. Komolyan, nincs mit tenni.
Unokatesómat Lottónak becézték, gonoszak tudnak lenni a gyerekek... De tényleg nincs mit tenni.
Már 30 feletti, felnőttként senki sem gúnyolja, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!