Van olyan itt aki kedveli a Lotti nevet?
Figyelt kérdés
Úgy érzem egyedül vagyok vele, mivel elég sok negatív véleményt olvastam erről a névről de ennek ellenére is kedvelem. Kíváncsi vagyok másnak is tetszik e ez a név, esetleg pont ezt a nevet adta lányának? Úgy láttam, ez közepesen gyakori név. Mennyire gúnyolható?ma 00:53
1/15 anonim válasza:
Én személy szerintem kedvelem.
Gondolom azért sok a negatív vélemény, mert becenévnek hangzik.
Volt egy Lotti nevű osztálytársam, nem vettem észre, hogy bárki is gúnyolta volna a nevével.
2/15 anonim válasza:
Kislánynak aranyos név, felnőttnek már nem tetszik. Ismerek pl. egy nagydarab, fiús kamaszlányt Lola névvel. Nagyon nem illik hozzá.
3/15 A kérdező kommentje:
2-Nem ez volt a kérdés. Olvastam elég negatívot erről a névről és igen köztük ezt is. A kérdés azokhoz szól akik KEDVELIK a nevet.
ma 01:28
5/15 anonim válasza:
Pedig ez is fontos kérdés, bizony! Ne csesszél ki vele!
6/15 anonim válasza:
Szerintem szép név, én egyedül azért nem adnám, mert nem szeretem a becenév hatású neveket, szóval én a saját gyerekemnek ezért nem adnám, de amúgy szép név. De amúgy ismerek is 50 év körülit, akit Lottinak hívnak, és nem fura, az ember hamar megszokja, szóval most na, nem csak kislánynak jó a név. :D Szerintem nem annyira lehet gúnyolni.
7/15 anonim válasza:
"2-Nem ez volt a kérdés"
"Kíváncsi vagyok másnak is tetszik e ez a név"
Én meg leírtam, hogy felnőtt nőnek nem tetszik.
8/15 A kérdező kommentje:
7-Akkor ez nem neked való kérdés...
5-Pedig szerintem szép név a Lotti, nem csesznék ki vele...
ma 04:46
9/15 anonim válasza:
Valaki biztos van mert azért adják páran, de szerintem rettenetes, kisbabás. Gondolj arra hogy felnőtt is lesz az édes picibabu Lottika.
10/15 anonim válasza:
Kérdező, akkor minek írtál ki kérdést? Add a Lottit max megváltoztatja a szerencsétlen. Én haragudnék anyámra ha ilyen gáz nevet adna.
Ennyi erővel lehetne Eperke, Napsugár, Csillag is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!