Kedves Anyukák! Ti mikor és hogyan tanítottátok meg a gyermeketeket kanállal enni?
Figyelt kérdés
okt. 29. 07:16
11/14 anonim válasza:
Igy. Vegyel hamikabit es akkor nem keni ossze a ruhajat. :D
12/14 anonim válasza:
Nekem ahogy anyósom fogalmazott "szkafanderben" eszik a gyerek.
Dm-ben lehet kapni ujjas előke néven kaja kabátot, a fejére meg úszósapkát teszek, hogy ne kenje a hajába. Alatta is olyan ruha van, amit nem sajnálok, ha valahogy mégis eljut odáig a kaja.
13/14 anonim válasza:
Igen, ez ezzel jár, hogy eleinte mindenholvá jut az ételböl, idöbe telik, mire sikerül rájönnie, hogy hogyan jut a szájába is.
14/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! #9-es vagyok: igen ez ezzel járt. Mint ahogy a többiek is írták, lehet kapni olyan műanyag evőkét, ami lefedi a teljes felső testét. Nekünk nagyon sokáig a földre meg magára kente a kaját. Gyakran viccelődtem azzal, hogy ha nem eszem meg a földre kiszórt kajáját, akkor csődbe mennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!