Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lettek érezhetően...

Mikortól lettek érezhetően könnyebbek a napok a babátokkal?

Figyelt kérdés

Amikor már úgy keltetek fel, hogy ezaz, reggel van és ma is egy csodás napunk lesz, és nem úgy hogy a mai nap is egy szenvedés lesz, csak teljen el és legyen este…

Félreértés ne essék, kérlek ne forgassa ki a szavamat senki, persze, hogy szeretem a babámat, (jelenleg négy és fél hónapos), de azt hittem hogy eddigre már kicsit könnyebb lesz vele, és igazából sajnos nem… Annyiban könnyebb, hogy már többet alszik éjszaka, mint eddig, de napközben az egész napunk kb. még ugyanúgy egy szenvedés, mint eddig.

Nagyon nehezen foglalja le magát, 5-10 perc után minden tevékenységet megun, hisztizik, sírdogál, nem tudok tőle kb. semmit csinálni egész nap. Nektek mikortól lett könnyebb? Amikor már tudtátok vinni őt ide-oda pl. beülni vele egy kávézóba vagy elmenni bevásárolni úgy, hogy már nem kellett attól félnetek, hogy végigbőgi az egészet? Amikor már elindulhattatok vele úgy sétálni, hogy nem kell a sarokról visszafordulni, mert az se jó neki.. amikor elfoglalta magát nagyjából annyi időre, hogy addig pl. meg tudtatok főzni? Most ez komolyan érdekel engem, mert már kezdek kikészülni teljesen. :(

okt. 28. 12:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ez függ a babádtól és tőled is. Milyen habitusú a baba, ezt te hogyan viseled, kezeled, milyen passzban vagy, mennyi segítséged van, stb. De amúgy én hasonlóan vártam ezt a pontot, amit írsz. Az én lányom most lesz 1 éves (11,5 hónapos), és most kezdem érezni, hogy ez már könnyebb. Több mindent tudunk együtt csinálni, egyre ügyesebb, értelmesebb, és most szerencsére nem olyan nyűgös időszakát éli.
okt. 29. 07:39
 22/22 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
dec. 19. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!