Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szófia vagy Lili?

Szófia vagy Lili?

Figyelt kérdés

Melyiket kedvelitek jobban, melyiket adnátok inkább?

Ha egyik sem, akkor ne válaszolj.

okt. 21. 15:34
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
29.Én is mindig így gondolom. Nem a név viselőjével van a gond, inkább azzal aki őt elítél csak a név miatt főleg ha ők már mindketten felnőttek. Még ha illető egy Banánvirág is. :D
okt. 21. 18:17
 32/40 anonim ***** válasza:
67%
Lili nagyon ellenszenves nekem. Szófia se tetszik, de a kettő közül az a kevésbé rossz.
okt. 21. 19:11
 33/40 anonim ***** válasza:
79%
A Szófia egy város és cigi márka név, a Lili pedig egy bugyuta becenév
okt. 22. 04:49
 34/40 anonim ***** válasza:
Szófia
okt. 26. 21:27
 35/40 anonim válasza:
Szófia
okt. 28. 19:06
 36/40 anonim ***** válasza:
73%

Nem fogja a Lili név miatt hátrány érni mert elég sok Lili van és mire felnő ez egy teljesen elfogadott név lesz. Én a Kitti, Fanni névhez tudnám hasonlítani, ezekre a nevekre is anno biztosan sokan rámondták, hogy becenév és mégis elég sok ember viseli ezeket a neveket. Úgyhogy ilyen értelemben a Lili is ugyan ez számomra.

Nekem a Szófia tetszik.

okt. 28. 20:29
 37/40 anonim ***** válasza:
37%
36 attól hogy sok viseli még nem lesz szép név...
okt. 29. 05:58
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

37

Nem is azt írta, hogy szép név. Azt írta, elfogadott lesz, mint a többi hasonló. Amúgy meg q szépség egy szubjektív fogalom, nincs olyan, ami mindenkinek tetszik

okt. 29. 06:23
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Lili vagyok, 22 éves. Amikor mondom, hogy nem szeretem a nevem, mert gyerekes, mindig furán néznek rám, hogy nem az. A legtöbb barátom nagyon szépen tudja kimondani, dallamosan, kedvesen. Kivéveca párom, ő direkt rájátszik a hangsúlyával, egy ideje kiráz a hideg, amikor a nevemen szólít.

Az tetszik a

becenévszerűségében, hogy nem kell gondolkodni benne, hogy teljes formájában tetszik, de a beceneve nem (vagy fordítva), ha tetszik a Lili név, akkor a beceneve és a teljes változat is tetszik😃.

okt. 29. 08:58
 40/40 anonim ***** válasza:

#39 vagyok

Amúgy a Szófia nekem nem igazán tetszik :/ Talán a Szofi becézése miatt (a barátom telebeszélte a fejem, mi másra hasonlít hangzásra🙄🙄). Csak azért adnám ezt a nevet inkább, mert nem adnám a saját nevemet (a Lili-t) a gyerekemnek.

okt. 29. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!