Szófia vagy Lili?
Melyiket kedvelitek jobban, melyiket adnátok inkább?
Ha egyik sem, akkor ne válaszolj.
Nem fogja a Lili név miatt hátrány érni mert elég sok Lili van és mire felnő ez egy teljesen elfogadott név lesz. Én a Kitti, Fanni névhez tudnám hasonlítani, ezekre a nevekre is anno biztosan sokan rámondták, hogy becenév és mégis elég sok ember viseli ezeket a neveket. Úgyhogy ilyen értelemben a Lili is ugyan ez számomra.
Nekem a Szófia tetszik.
37
Nem is azt írta, hogy szép név. Azt írta, elfogadott lesz, mint a többi hasonló. Amúgy meg q szépség egy szubjektív fogalom, nincs olyan, ami mindenkinek tetszik
Lili vagyok, 22 éves. Amikor mondom, hogy nem szeretem a nevem, mert gyerekes, mindig furán néznek rám, hogy nem az. A legtöbb barátom nagyon szépen tudja kimondani, dallamosan, kedvesen. Kivéveca párom, ő direkt rájátszik a hangsúlyával, egy ideje kiráz a hideg, amikor a nevemen szólít.
Az tetszik a
becenévszerűségében, hogy nem kell gondolkodni benne, hogy teljes formájában tetszik, de a beceneve nem (vagy fordítva), ha tetszik a Lili név, akkor a beceneve és a teljes változat is tetszik😃.
#39 vagyok
Amúgy a Szófia nekem nem igazán tetszik :/ Talán a Szofi becézése miatt (a barátom telebeszélte a fejem, mi másra hasonlít hangzásra🙄🙄). Csak azért adnám ezt a nevet inkább, mert nem adnám a saját nevemet (a Lili-t) a gyerekemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!