Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szófia vagy Lili?

Szófia vagy Lili?

Figyelt kérdés

Melyiket kedvelitek jobban, melyiket adnátok inkább?

Ha egyik sem, akkor ne válaszolj.

okt. 21. 15:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
30%
Szófia. Igaz, az is egy város, nem pedig ember, de a Lili egyrészt tényleg kutyanév, másrészt nagyon idétlenül hangzik, felnőttnek nem komolyan vehető.
okt. 21. 16:18
 12/40 A kérdező kommentje:

11.Itt eddig senki nem mondta, hogy kutyanév...O_o

Én monjduk pont, hogy kutyának nem tudnám elképzelni. Mi idétlen van benne mellesleg? Egy egyszerű név.

okt. 21. 16:25
 13/40 A kérdező kommentje:
egyébként mit gondoltok a Liliána névről? Az mennyire idétlen, ha már a Lili az?
okt. 21. 16:28
 14/40 anonim ***** válasza:
44%
#12. Oké, akkor lehet, hogy csak felénk, de itt tényleg sok kutyát hívnak Lilinek, igazából már évtizedek óta. Idétlennek pedig a hangzását találom, mert nem cseng szépen, nem nőies, nem dallamos, nem lágy.
okt. 21. 16:29
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, a név szépsége egy szubjektív dolog. Van akinek tetszik, van akinek nem. Van aki Lilinek hívja a kutyáját, van aki még Károlynak a macskajat. Es? Egy a lényeg, neked tetsszen. Alapvetően kevés olyan név van, ami valóban csufolasra adna okot.
okt. 21. 16:30
 16/40 A kérdező kommentje:
14.Érthető, bár nem értünk egyet mégis korrekt magyarázat.
okt. 21. 16:31
 17/40 A kérdező kommentje:
15.Nekünk tetszik. :) Ez valóban igaz, bármi nevet olvastam ebben a kategóriában, még a teljesen felnőttes és normális neveket is volt aki egyből megszólta.
okt. 21. 16:31
 18/40 anonim ***** válasza:
74%

Aki írja, hogy a Lili babàs…

Szerintem hiába van valaki Liliánaként anyakönyvezve, attól még felnőtt korában is Lilinek fogják hívni.

Nem 14 éves koráig Lili, mert jajj milyen babás aztán 15 évesen már nagylány és Liliánára vált. 😆

okt. 21. 16:42
 19/40 anonim ***** válasza:
76%

A Bodri a kutyanév. A Lili egy személynév. Attól, hogy valaki így nevezi el a kutyáját, még nem lesz kutyanév.

okt. 21. 16:54
 20/40 A kérdező kommentje:

18...ez az. Hiába néha a hosszabb változata, úgy is Lilinek lesz szólítva és akkor ott van, hogy valaki szerint babás na de akkor a becenév is az. Sehogy se lenne jó.

19.Egyetértünk. Nekem mindig is az volt a furcsa, hogy rendes személyneveket kezdtek el adni kedvencüknek míg ott volt a valódi kutyanév mint a Bodri, Foltos, Tappancs, Pimasz, Vadóc....ezeket miért nem adják és miért kell rendes normális emberi neveket adni :D...

okt. 21. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!