Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szófia vagy Lili?

Szófia vagy Lili?

Figyelt kérdés

Melyiket kedvelitek jobban, melyiket adnátok inkább?

Ha egyik sem, akkor ne válaszolj.

okt. 21. 15:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
58%
Mindkettő ronda, emellett a Lili túl kislányos
okt. 21. 17:18
 22/40 A kérdező kommentje:
21.nem ez volt a kérdés...legközelebb vagy ne reagálj vagy figyelmes olvasd el a kérdést. A válaszod figyelmen kívül hagyom!
okt. 21. 17:22
 23/40 anonim ***** válasza:
85%

Semmi baj nincs a rövid, becenév szerű nevekkel… amennyiben a viselője is kedveli…

Bizony, előfordulhat az is, hogy teljesen más személyiségű lesz, mint amit a neve alapján kialakult sztereotípiák alapján rá akarnak erőltetni.

Akinek eleve egy becézett alak az anyakönyvezett neve, még választási lehetősége sincs, hogy szólítsák.

Egy Bernadettből lehet Detti, Betti, Berni, Bebe. De ha Dettiként van anyakönyvezve, mindenkinek Detti lesz automatikusan. Akkor is, ha nem szereti, és szívesebben lenne Berni.

okt. 21. 17:36
 24/40 anonim ***** válasza:
48%
Szófia, Nekem a Lili gyerekes, ellenszenves, kicsit bugyuta Legyen akkor Liliána, az szép, teljes név, Liliként nekem a hideg futkos a hátamon. Nem is értem miért ilyen népszerű, a bölcsis csoportban is van három.
okt. 21. 17:53
 25/40 anonim ***** válasza:
48%

Vadóc....ezeket miért nem adják és miért kell rendes normális emberi neveket adni :D...

nem adnak rendes normális neveket csak ilyen Lili, Zara, Lea, Lina stbt ölebneveket.

okt. 21. 17:54
 26/40 anonim ***** válasza:
61%

Szófia!!

A Lilit soha semmi pénzért nem adnám!

okt. 21. 17:57
 27/40 A kérdező kommentje:
25.A vadócot kutyanévnek mondtam, ha nem volt egyértelmű...-_-
okt. 21. 18:01
 28/40 A kérdező kommentje:
26.Szerintem senki nem adna pénzt neked..
okt. 21. 18:02
 29/40 anonim ***** válasza:
79%

Személy szerint én is a Szófiát választanám, mert a Lili nekem is olyan, mintha eleve becézett név lenne.

Amúgy van Lili nevű ismerősöm, munkahelyen, már felnőtt nő (jó, huszonéves, de na, nagykorú meg minden :D ), és semmi gyerekes nincs benne, nem veszi senki se kevésbé komolyan, mint mondjuk a Melinda vagy Éva, Réka, Márta, egyéb nevű kollégákat, ugyanúgy az alapján ítéli meg mindenki, ahogy teljesít a munkahelyen, amilyen a viselkedése, meg úgy általában érted, aki név alapján elítél valakit, ott nem a név viselőjével lesz gond :D

okt. 21. 18:14
 30/40 A kérdező kommentje:

Szófia valóban jobban tetszik nekem :D.

Csak gondoltam kérek véleményeket a Liliről is. :)

okt. 21. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!