Szófia vagy Lili?
Figyelt kérdés
Melyiket kedvelitek jobban, melyiket adnátok inkább?
Ha egyik sem, akkor ne válaszolj.
okt. 21. 15:34
3/40 anonim válasza:
Szófia. A Szofi becézés szerintem világbajnok.
A Lili aranyos, de nekem már önmagában olyan, mintha becenév lenne, egy felnőtt nőnek nem tudom elképzelni, max egy kislánynak.
4/40 anonim válasza:
A Szófia nekem mindig jobban tetszett a Zsófiánál, pedig ritkább.
A Lilit csak úgy adnék, hogy becenév, és anyakönyvezve Liliána.
5/40 anonim válasza:
Szófia. A Lili nálam is becenév kategória.
6/40 A kérdező kommentje:
Ha valakit simán úgy hívnak, hogy Lili, akkor tényleg megfogják szólni, hogy milyen kisbabás a neve? Vagy ezt csak itt szokás mondani amúgy nem foglalkoznak ezzel? Nekem valahogy sose hatott becenévnek vagy kisbabásnak. Én amúgy se kedvelem a hosszabb változatait, nem véletlenül írtam simán Lilit. De elfogadom, hogy néhányan így vélekednek de tényleg kerülendő a simán Lili nevet adni, hátrány fogja érni? Van e Lili nevű ismerősötök, érte őt hátrány emiatt? Vagy ez csak szimplán kedvelés kérdése?
okt. 21. 16:11
7/40 anonim válasza:
6# teljesen szubjektív. Szerintem nem kislányos, és nekem is csak így önmagában tetszik.
9/40 anonim válasza:
Lili. Számomra nem feltétlenül olyan, mint egy becenév. Ezenkívül nagyon sok viselője van már a mai tinik körében is, pár év és felnőnek, teljesen elfogadott és megszokott név lesz felnőttek körében is.
10/40 A kérdező kommentje:
7-örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :)
Szeretem a rövid neveket, a hosszabb változatai valahogy nem jönnek be max a Liliána de inkább csak Lili.
okt. 21. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!