4 pozÍcóiós kenguru vagy babaerszény majd mei- tai?
Kengurut soha. :-(
Szerintem rugalmas kendő, majd mei tai. Az elölkeresztet nagyon könnyű megkötni, és később a rugalmas kendőt könnyen el lehet adni. Az első három hónapra semmi jobb hordozót nem tudok elképzelni a kendőnél.
kengurut semmi esetre SE!!!
inkább rugikendő,majd 3-4 hónaposan MT!
Nekünk kengurunk volt mind akettőnél és még most is azt vennék.
Babaerszényt soha.
Azt nem értem, ha a terpeszpelenkában gyakorlatilag ugyanolyan tartásban van baba lába, mint a kenguruban, akkor kenguru miért lenne rossz.
Ó, ez nem "olyan" kenguru, FEKTETHETŐ! Nekem is a mei- tai tetszik, csak amÍg azt használni tudom, vegyünk még egy rakás pénzért kendőt?! Meghát abból nem tudom, hogy lehet könnyen ki- be tenni a babát de sztem sehogy:( meg olyan "nagy" az egész. Nyáron nem tudom, hogy lennék benne, Így sem bÍrom a meleget. Na meg télen a kabát alatt melegÍt az is...hát, kendőt nem szeretnék.
Babaerszényt még mindig használjuk pedig már 1éves.
Kengurut utálta...
Ha te kengurut akarsz venni, akkor vegyél kengurut, csak tudjál róla, hogy egészségtelen. Akkor is az, ha most huszan beírják, hogy ők is kenguruztak, mégse lett rokkant a gyerekük. A cigitől se kap mindenki tüdőrákot, mégis tudjuk, hogy egészségtelen.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért lenne a kendő egy vagyon. Egy rugalmas kendő 5-6000 Ft csak. Egy babakocsi tényleg egy vagyon, mégis megveszed, ráadásul nem is tudod utána értékállóan eladni. Csak hogy csorogjon a nyálad, mutatok ilyet is: [link] Ugye, milyen szép? :-) De ha olcsó és mégis jó kell, akkor az Amazonas gépi szövésű színeit javaslom, akármelyik Brendon áruházban kapni 12 ezerért, és az tényleg nem egy vagyon. Ár-érték arányban ez a legjobb. Nekünk is Amazonas van, puha, finom, vékony kendő, újszülöttnek való.
Kánikulában meg minden melegít, és 35 fokban gondolom nem mész ki a gyerekkel a napra se babakocsival, se kendővel, se kenguruval, se ölben, sehogyse. Mostanában ráadásul nincs is kánikula. :-P Kabát alatt egy réteg kendő eggyel kevesebb felsőruházatot jelent a babán is, rajtad is. Könnyebb öltözködni. :-)
Igyekeztem segíteni, talán nem tetszik, amit írtam, de kengurut ne, please... Kérdezz meg errő egy ortopéd orvost, ha nekem nem hiszel.
16:08-as
Szerintem azért lett egészségtelen akenguru, hogy el tudják adni a kendőket 5-6 ezer forintokért:-)))
Volt fiamnak terpeszpelenkája és kenguruja és ugyanúgy állt a lába benne
Ja és múltkor láűttam egy nőt, hátán vamai rongybarabban gyrek, rossz volt nézni, ahogy a gyereke feje hátra lógott, még nézni is rossz volt.
előző
ez a kenguru-hordozókendő oylan mint a:
-komp- nem komp
-glutén-nem glutén
-tej- babatej
-harántemelős- nem harántemelős
szóval soha nem lesz igazság, mindig valamelyik lobbi a gyártók részéról erősebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!