Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vol.3. : babaerszény vagy...

Vol.3. : babaerszény vagy "Amazonas"?

Figyelt kérdés

[link] Htm

vagy

[link] storetype=store&store=42 ?

Addig, amÍg mei- tai-t nem tudok használni.

Légyszi- légyszi kendőt neee! Köszönöm!

2010. nov. 6. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért félsz a kendőtől, elölhordozásban semmivel, se semmivel nem nehezebb kezelni, mint a mei tait. Én mei tai-val kezdtem, hónapokkal később mertem cwsak kipróbálni a kendőtz, és mindját elsőre sikerült helyese kötnöm az elölkeresztet. Ma már bánom, hogy nem azzal kezdtük újszülött korától fogva.

De ha egyáltalán nem akarsz kendőt, akkor a másodikra szavazok. Annak állítható a mérete, és biztosítható vele a helyes terpesztartás, csak nem tudod kellően magadhoz szorítani a babádat, kevésbé biztonságos, mint a szövött vagy a rugalmas kendő.

2010. nov. 6. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja, és semmivel sem nehezebb egy kendőt elölkeresztben magadra tekerni és beletenni a babádat, mint belebújni ebbe a másodiknak belinkeltbe, és abba beletenni a babádat. Komolyan. :-)
2010. nov. 6. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Mennyi idős babának kellene?

Gondolom pici, az elsőt semmiképp, mert még nem tarja a fejét, oldalra is kitud dőlni a baba, nincs elégg mind két oldalról megtámasztva.

A másofikban is elől hordozásnál nem tartja semmi a fejét!, fekve meg overálban simán bele fullad a gyerek így télen!

2010. nov. 6. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi, én is afelé hajlok eddig.

Nem vagyok fafejű:) de tényleg nehezen tudom elképzelni, hogy a több méteres kendőt egy kapkodós indulásban tekergetem magamra...Férjemről nem is beszélve(u.akkora mint én) :D. Meg a tegnapi kérdésemnél mondta valaki, hogy 35 fokban úgysem megyünk sehova- nos nekem már a 25 fok is kánikula, el sem tudok kényelmetlenebbet képzelni mint több réteg vászont.

Bár a fene tudja, lehet, hogy ki kéne próbálnunk, csak eddig annyira de annyira nem volt szimpi a kendő!

SzÍvesen várom a többiek véleményét is:)!

2010. nov. 6. 12:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Most lesz 1 hónapos. Lehet az erszényben is fektetni(nem csak csÍpőn mint a képen), összegömbölyödve, nem nagyon másképp "áll" mint a kendőben fektetve. KÍvülről legalábbis nem látszik sok különbség.
2010. nov. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!