Vol.3. : babaerszény vagy "Amazonas"?
[link] Htm
vagy
[link] storetype=store&store=42 ?
Addig, amÍg mei- tai-t nem tudok használni.
Légyszi- légyszi kendőt neee! Köszönöm!
Nem tudom, miért félsz a kendőtől, elölhordozásban semmivel, se semmivel nem nehezebb kezelni, mint a mei tait. Én mei tai-val kezdtem, hónapokkal később mertem cwsak kipróbálni a kendőtz, és mindját elsőre sikerült helyese kötnöm az elölkeresztet. Ma már bánom, hogy nem azzal kezdtük újszülött korától fogva.
De ha egyáltalán nem akarsz kendőt, akkor a másodikra szavazok. Annak állítható a mérete, és biztosítható vele a helyes terpesztartás, csak nem tudod kellően magadhoz szorítani a babádat, kevésbé biztonságos, mint a szövött vagy a rugalmas kendő.
Mennyi idős babának kellene?
Gondolom pici, az elsőt semmiképp, mert még nem tarja a fejét, oldalra is kitud dőlni a baba, nincs elégg mind két oldalról megtámasztva.
A másofikban is elől hordozásnál nem tartja semmi a fejét!, fekve meg overálban simán bele fullad a gyerek így télen!
Köszi, én is afelé hajlok eddig.
Nem vagyok fafejű:) de tényleg nehezen tudom elképzelni, hogy a több méteres kendőt egy kapkodós indulásban tekergetem magamra...Férjemről nem is beszélve(u.akkora mint én) :D. Meg a tegnapi kérdésemnél mondta valaki, hogy 35 fokban úgysem megyünk sehova- nos nekem már a 25 fok is kánikula, el sem tudok kényelmetlenebbet képzelni mint több réteg vászont.
Bár a fene tudja, lehet, hogy ki kéne próbálnunk, csak eddig annyira de annyira nem volt szimpi a kendő!
SzÍvesen várom a többiek véleményét is:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!