Babaerszény vagy hordozókendő? Kinek mi vált be? Segitenétek dönteni?
Nincs babám, de a barátnőm hordozó-kendőben hordja a 13 hónapos fiát ha esteleg olyan helyre megy, ahová nehéz lenne babakocsival bejutni.
Nem olyat vett ami boltba kapható,hanem vart egyet magának. Kényelmes, könnyen mosható, nem kerül sokba, és a gyerek is jól érezte magát.
Bár egy 3 hetes kisbaba aik még ülni sem tud, hát nem tudom jót tenne-e neki. :S
Én a babaerszényre esküszöm.0-3 éves korig hordtam benne a nagyot.A kicsit is abban fogom.Nem kell kötözgetni.Használtan vettem az ebayen, olcsóbban, mint egy hordozókendőt.
én kendőt használtam 3 hetes korától!
most vettem egy infantino babaerszényt használtan, de a 8 hónaposom már nem fér bele, ezt a következő babának gondoltam. a problémám, hogy ez olyan, mint egy oldaltáska, annyi, hogy van benne egy 3 pontos biztonsági öv is, belevarrva. de pl. hajolgatni nem tudnék vele, mert csapódna a baba ide-oda, mint egy táska:( remélem érted, mire gondolok. azóval arra jó, hogy pl. hasfájás esetén fel-alá sétálgassak vele, de mondjuk házimunkához inkább a kenőd, az stabilabban tart, szabad a két kezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!