Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babaerszény mennyi idős...

A babaerszény mennyi idős korig használható?

Figyelt kérdés

Ill. mi a súlyhatár?

A még nem járó egyévesemet vinném igy ha pl. kutyát viszek ki.

Mégsem a kezemben van,és csak emiatt nem venném elő a babakocsit,és a háti hordozót se csatolom fel

2009. nov. 5. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a kislányom 17 hónapos és 11,5 kg, még most is beteszem néha. De 15 percnél tovább azért már nehéz, mert az erszény csak egy vállra terhel. De még mindig könnyebb mint kézben vinni, ha elfárad. (vagy a tescoba, nem szeret a kocsiban ülni)

Arra figyelj, hogy sajnos a kabát miatt más méret kell, ha télire akarod. Nekem a nyár végén vett erszény kabátra már nem megy rá, ha nagyobbat vettem volna, meg kabát nélkül nem tartja a babát.

Nekem bohém mamás van. Te milyet néztél?

2009. nov. 6. 08:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Én magamnak varrom...de tényleg 10-15 percre gondoltam használni,ennyi idő alatt leszakadna a kezem.

(MT-t is csináltam már magamnak)

2009. nov. 6. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!