Turmixgép vagy botmixer? Mivel pépesíted babádnak a főzeléket meg mindent?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 15:16
11/15 anonim válasza:
Tescós botmixerem van,és tökéletes mindenhez.Még a husit is viszi!1700 ft-ért vettem.
13/15 anonim válasza:
Nekem is ilyen neve nincs botmixerem van,tökéletes,mindent gyönyörűen pürésít!
14/15 anonim válasza:
én a nyers dolgokat botmixerrel pépesítem, de a zöldségekhez van egy nagyon jó kis avent gépem, ami párol és utána pépesítem. nagyon praktikus, 15 perc alatt kész a kaja és tudok vele akár egy adagot is csinálni, anélkül, hogy a fele kárba veszne. itt egy link, hogy miről beszélek, csak ajánlani tudom, nekem nagyon megkönyiti az életem
15/15 anonim válasza:
én mindent botmixerrel. egy jó botmixerrel mindent lehet pépesíteni (gyümi, zöldség, husi, rizs, babapiskóta, bármi).
anyutól kaptam, akkor még mondtam neki, hogy jó lesz vmi olcsó is, de nem engedett és milen igaza volt! anyósoméknál döbbentm rá, hogy egy életlennel nagyon nehéz pépesíteni bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!