Anyukák! Turmixgép vagy botmixer?
6 hónapos lányomnak szeretném én csinálni az ételeit,kaptunk kölcsön turmixot, de ma láttam 2500 ft ért botmixert (hausemaster)
Melyik a jobb pépesíteni ?
Botmixer
Könnyebb vele bánni. Nem kell folyton a turmixgépbe áttölteni az ételt. Én pl. a főzeléket mindig a fazékban már összepürésítettem, vagy pl a gyümölcsöt egy bögrébe daraboltam, pürésítettem és már ette is a lányom. Szerintem egy külön idegörlő mulatság még a turmixgépet szétszedni és elmosogatni.
botmixer
Nekem amúgy olyan van, hogy a bot-részt levéve a tetejét csatlakoztatni lehet egy aprító-edényhez, így ha kell botmixer, ha kell akkor meg aprítógép. Nagyon praktikus, sokkal jobban szeretem mint az egyfunkciós turmixgépet. Elég jó a motorteljesítménye is, mindent "visz".
Még nem adtál neki pépeset? Mert a botmixert szerintem max 10 hós koráig használod aztán lassan kell már neki kicsit darabos és erre tökéltes a turmix gép.
nekünk mindegyik van, elöször turmixal próbálkoztam 5 hósan és kiköpte mert darabos volt. a botmixer péppé mixeli, de most 7 hós és látom ahogy a pépet rágcsálja (nincs még foga) és így elkezdtem azt hogy pár darab zöldséget kiveszek neki azt villával töröm össze és bele keverem a pépbe.
2 hónapja bébiételt kap, de már Én szeretném készíteni. Akkor megveszem a botosat:) Nem drága, és lesz még baba akit kiszolgáljon:)
Köszönöm a válaszokat!
Botmixer!
Nekem is van mindkettő de én a botmixert használtam, és még most is azt használom ha kell néha!
Botmioxer!
Turmixgéppel kezdtem de borzalmas igy babakaját csinálni...
Botmixer egyszerübb könnyebb tisztán tartani stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!