Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyós a bőgő gyereket tologatj...

Anyós a bőgő gyereket tologatja a babakocsiban a kérésemmel szembemenve?

Figyelt kérdés

Egyszeri eset volt, a babakocsit elzárom előle.

Mániája babakocsiba sétálni vinni a gyereket, amikor ő vigyáz rá. Eddig 20/1 alkalommal volt sikeres a művelet, a többinél kézben hozták haza. Már kértem többször, hogy ne vigye babakocsizni, mert 65 évesen nem fog tudni egy 9 kilós gyereket hazahozni kézben a egy babakocsi mellett. Megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ő megoldja.

Hát úgy oldotta meg legutóbb, hogy a kisírt szemű gyereket tolta haza. Tudom, hogy egy ilyen eset nem okoz a fiamnak traumát, de mégis nagyon mérges vagyok az anyósomra.

Légyszíves, mondjatok valami megnyugtatót.

okt. 16. 21:46
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
44%

"Ha látom rajta a hajlandóságot, akkor elmegyünk babakocsival sétálni."

Na, hát, anyósod is látta, tévedett. Van ilyen, biztos veled is megesett már.

A babakocsit ítéli biztonságosabbnak, igaza van. Engem kevésbé zavarna egy kis sírás, mint ha fejre ejti a gyereket, de kinek mi.

Nyugtass meg, hogy nem akartok kis korkülönbséggel újabb gyereket, mert ez a burokban nevelés többel nem fog menni.

"A kérdésem nem erre irányult."

Akkor mire? Igen. Anyósod a bőgő gyereket tologotta a babakocsiban a kéréseddel szembemenve. Te is láttad.

Ez a válasz megfelel?

okt. 17. 12:17
 32/40 anonim ***** válasza:
62%
Csak te gondolod, hogy nincs szüksége a másfajta ingerekre. Az elsőt én is burokban neveltem. Sírt a babakocsiban, ha én toltam, állandóan a kezemben akart lenni. Apával elvolt, ha tologatta. A másodiknál nincs választásom, mert járni kell a nagyért és sokkal kiegyensúlyozottabb a kicsi. Bátran elmegyek az ovis úszásra hajatszárítani a nagyhoz vele, járunk babaúszásra és sorólhatnám. Ő se szerette a babakocsit, de megszokta. Ne anyósodat piszkáld már azért, mert foglalkozik az unokájával. Inkább tedd össze a két kezed vagy tiltsd el. Attól, hogy te nem akarsz kimozdúlni ne zárd már be a gyereket is.
okt. 17. 12:20
 33/40 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem kellett volna kivinnie sétálni

Érdekes, eddig csak a babakocsi volt tiltott zóna anyósnak.

okt. 17. 12:28
 34/40 anonim ***** válasza:
56%
Na hát ha anyód nem tartja be az utasításaidat miszering hordozza( amit meg is értek, 60évesen énse hurcolásznék egy 9 kilós gyereker se elől se hátul.. A babakocsit meg ne vidd el náluk ha ott van a gyereked ha meg nálatok vigyáznak rá akkor meg dugd el ha ennyire zavar. Nem értem a problémát, nekem is van h sír a gyerekem a babakocsiba, hát kiveszem, mi ebbem a gáz, nem értem?!
okt. 17. 13:49
 35/40 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező egyszerűen lusták vagytok kivinni, de persze ezt be nem ismernétek. Örülj neki, hogy olyan anyósod van, akit érdekel a gyereked.
okt. 17. 13:50
 36/40 anonim ***** válasza:
72%

Az én gyerekem sem szerette eleinte a babakocsizást. Ordított benne rendesen. Ilyenkor kivettem, megnyugtattam, majd folytattuk a sétát. Hs nem sikerült megnyugtatnom, irány haza. S igen, ilyenkor a kocsiban sírt, míg hazaértünk, mert nem tudtam volna őt is ölben vinni és közben a kocsit is tolni.

De legközelebb ugyanúgy kimentünk. Megszokta, most már szeret babakocsiban sétálni.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon sok babát hozzá kell szoktatni a babakocsival sétáláshoz. Persze nem úgy, hogy hagyjuk ordítani, habem próbáljuk elterelni a figyelmét, beszélünk hozzá, kivesszük stb. De ha nem nyugszik meg, s haza akartok jönni, annyitól nem lesz semmi baja, ha sír a haza fele vezető úton.

Nyilván, ha tudod, hogy nem szereti a babakocsizást, nem mész kilométerekre a lakástól sétálni.

Szerintem azt anyósód sem tologatta órákat a síró gyermeket.

okt. 17. 14:39
 37/40 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell anyósra passzolni, ülj vele egész nap otthon, aztán majd csodálkozz hogy még az ovitól is sokkot kap
okt. 17. 16:34
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy a kerdezo passzolta le anyosnak a gyereket. Inkább az anyós erőltethette, hogy ő unokázni akar.
nov. 1. 18:23
 39/40 anonim ***** válasza:
44%

Hű mennyi okos megmondó...

Anyósnak kutya kötelessége betartani a szülők szabályait! Pont. A szülő dolga, hogy hova és miben viszi. Ez mind a szülői kompetencia.

(De sokan úgy tűnik olvasni sem tudnak, írta a kérdező, hogy kendőben engedné.)

Az a nagyi aki meg nem hajlandó felemelni és megnyugtatni egy síró babát, ne akarjon unokázni, mert ez bármikor bármi miatt előfordulhat.

Ez nem a 70-es évek ridegtartása,hogy berakjuk a sarokba, had sírjon, erősödik a tüdeje....

nov. 15. 14:24
 40/40 anonim ***** válasza:
0%
Mik ezek a válaszok te jó isten. Csürhe megint idetalált.:D
tegnapelőtt 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!