Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyós a bőgő gyereket tologatj...

Anyós a bőgő gyereket tologatja a babakocsiban a kérésemmel szembemenve?

Figyelt kérdés

Egyszeri eset volt, a babakocsit elzárom előle.

Mániája babakocsiba sétálni vinni a gyereket, amikor ő vigyáz rá. Eddig 20/1 alkalommal volt sikeres a művelet, a többinél kézben hozták haza. Már kértem többször, hogy ne vigye babakocsizni, mert 65 évesen nem fog tudni egy 9 kilós gyereket hazahozni kézben a egy babakocsi mellett. Megnyugtatott, hogy ne aggódjak, ő megoldja.

Hát úgy oldotta meg legutóbb, hogy a kisírt szemű gyereket tolta haza. Tudom, hogy egy ilyen eset nem okoz a fiamnak traumát, de mégis nagyon mérges vagyok az anyósomra.

Légyszíves, mondjatok valami megnyugtatót.

okt. 16. 21:46
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
58%

Mit kell ezen megnyugtatni?

Maximum a gyereket. Gondolom, az már megtörtént. Enyhén szólva túl van ez tolva. Kicsit sírt, ennyi. Nem halt bele. Pár éve még mindenkit kocsiban toltak. Van, aki sírt, van, aki nem. Nem attól

lett lelki sérült senki. A megoldást meg már megtaláltad, elzárod a kocsit. Mi a kérdés célja? Társakat keresel anyós szidáshoz?

Amúgy mostmár érdekel. Hogy kellett volna sétálni vele? Kösse magára? Attól 100x jobban félteném.

okt. 16. 23:44
 12/40 anonim ***** válasza:
45%
Ez a gyerek tőled lesz lelkisérült kérdező. És rá sem látsz, ez a szomorú része. Azt hiszed anyóssal van a baj.
okt. 17. 04:23
 13/40 anonim ***** válasza:
46%
Te nem szoktad a gyerekedet elvinni sétálni úgy hogy "tolod a babakocsival"? Pedig szerintem szükséged lenne rá,elég komolyan. Anyós meg csak 65 éves egyáltalán nem öreg. Ha nem segítene, akkor meg az lenne a bajod.
okt. 17. 05:00
 14/40 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell lepasszolni a gyereket, probléma megoldva.
okt. 17. 05:52
 15/40 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem akarod tologatni, miért van babakocsid egyáltalán? A szülők 90%-a hasznal babakocsit és nem a kezében cipeli a gyereket.
okt. 17. 06:21
 16/40 anonim ***** válasza:
55%
Tehát maradjon a lakásban a gyerekkel. És mi van, ha a lakásban sír a gyerek, onnan is ki fogod tiltani az anyóst?
okt. 17. 07:04
 17/40 anonim ***** válasza:
47%

Utálod anyósodat? Miért baj, ha a gyerek babakocsiztatva van? Te nem viszed sétálni? Egész nap a házban van csak a gyerek? Nekem az első bírta a babakocsit. Most a második jó pár hétig sírt benne. Tolta a férjem, nővérem meg én is, kézben cipeltük haza sokszor. Mindenkinél sírt aztán megszokta a babakocsit. Most ott tartunk, hogy beleteszem a babakocsiba és már alszik is(3,5 hónapos). Akár 2 órát is képes benne egyhuzamban és friss levegőn van közben. Szerintem túlreagálod.

Lehet lepontozni, de szerintem ez csak anyósnak szól, mert nem szereti.

okt. 17. 08:16
 18/40 anonim ***** válasza:
52%
De ha nem babakocsiban viszed, akkor hogy sétálsz a 9 kilós gyerekkel? Végig a kezedben van?
okt. 17. 09:43
 19/40 anonim ***** válasza:
37%

Az anyós ez a szokásos kihaénnem idióta a saját generációjából, akik kitartóan és módszeresen bizonyítják be újra és újra, hogy nem tisztelnek senkit és semmit, nem vesznek komolyan senkit és semmit, akármit kérsz tőlük és akárhogy mondod, aztán meg megy a kamillázás, hogy csak rá van baxva az ajtó és le se szrja senki.

Ez a magyar látlelet jelenleg, nem egyedi, sőt, kifejezetten általános. Annyit tehetsz, hogy meghúzod a határokat és többet nem hagyod kettesben őket. Nem azért, mert egyetlen sírástól tönkrement a gyerek, hanem mert később sem lesz másképp. Kellemetlen, ha az ember nem számíthat a nagyszülőkre, persze, de attól még ez van.

okt. 17. 09:48
 20/40 anonim ***** válasza:
51%
A mai gyerekekre már ránézni sem szabad lassan a saját nagyszüleinek sem. Úristen, elvitte babakocsiban sétálni, hát ez hallatlan. Még a végén megszokja a gyerek hogy nincs állandóan kézben.
okt. 17. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!