Mi tortenik olyankor ha a baba 2 meres kozott egyetlen grammot sem hizik?
Figyelt kérdés
Tudom van olyan, hogy lelassul a hizas vagy nagyon keveset hizik, de mi van akkor ha egyaltalan nem hizik semmit 2 meres kozott.
2 hetente kell mar jarnunk mert nem hizik a lanyom.Kicsit felek attol, hogy nehogy azt gondolja a vedono, hogy nem kap eleget enni.
Mar bebietelt is kapott, pedig nagyon nem akartam adni csak a sajat foztomet, de abbol sem eszik tobbet.
Nem azt akarom, hogy dagi legyen csak legalabb 10-20 grammot hizzon 2 meres kozott!!
Mit tehetek?
9 honapos kislany
2010. nov. 4. 14:14
21/21 anonim válasza:
Tudom, hogy már megnyugodtál és nem is azon izgultál,hogy kicsi a babád, de azért leírom,ha nem baj,hogy az én lányom 11 hónapos múlt és még nincs 8 kiló!Bár attól függetlenül minket mindig küldözget a doki hogy nem hízik sokat! :((( De már nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!