Mennyivel nehezebb 2 gyerekkel, mint 1-el?
Válasz a másik ikresnek:
Győrben szültem, január elején. Mi még nem állunk fel, de az sincs messze. Egyikük a hagyományos módon próbáll mászni, de még nem teljesen megy. Szerintem még 1-2 hét kell neki, h rendesen elinduljon. Másikuk teljesen másképp oldja meg a helyváltoztatást... hengergőzik, előrehasal, odébb kúszik, mint a hernyó :).. és előbb utóbb ott köt ki, ahol akar..
Ezen kívül tapsolnak, tátát intenek, mutatják a Csip, csip csókából a hess-hess-t, 3 újjal fognak kicsi dolgokat, a falatot a szájukba teszik. Mondják: mammamm (étel) baba. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
És te/ti? Üdv:M
Ja, elfelejtettem írni, tényleg a korkülönbség miatt lehet nehezebb 2 gyerekkel, akiknek más a napirendjük.
a 17 hónap körkülönbséges vagyok
amit elfelejtettem és talán a legfontosabb, hogy legyen jól bevált és betartott napirendetek! Ha ez megvan, Te is jobban tudsz kalkulálni az idővel, ők is nyugodtabbak lesznek, ha tudják, hogy mi után mi szokott következni. Sokkal kezelhetőbbek így. Ráadásul lehet őket délután egy időben altatni, így van egy kis időd magadra is, akár aludni, akár nyugodtan leülni enni vagy vasalni, bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!