Nagyon szeretnék harmadik babát, mennyivel nehezebb mint két gyerekkel?
észérvek:
két kezed még van három nincs...
csak akkor vállalnám be ha a legidősebb már kb. hat éves.
nem észérvek:
ha megtehetitek anyagilag és van annyi szobátok akkora lakásotok biztos megélhetésetek akkor nincs ami visszatartson.
OFF:
Carmen22, miért törölted ki, hogy megjelenjen a neved?
Mert elegem van hogy állandóan baszogatnak..
azóta csak ritkán jövök, nem maradok sokat és nem irok személyes megjegyzést.
majd ha normalizálódik a helyzet talán visszaveszem.
Értem. Észrevettem, hogy kevesebbet vagy. Ha van kedved beszélgetni, írj privit nyugodtan.
Mégegyszer bocsi kérdező az offokért.
Nálunk a nagyobbik lányunk 8éves, a "középső" lányunk 23hónapos és dec.elejére várjuk a köv.gyerköcöt. (A nemét még nem tudjuk.) Nálunk jó így, h nagy a korkülönbség, de a kicsik között nem akartunk 2évnél sokkal többet, h összenöjjenek. Mi anyagilag jól állunk, de ha nem így lenne, tehát átlagosan élnénk akkor is bevállaltuk volna a 3.gyerköcöt. Mi mindenképpen nagy családra vágytunk a férjemmel. Mindenben támogat és így nem hárul rám annyi házimunka stb. Remélem hasznosabb választ írtam, mint az előzőek. :)
Sok sikert kívánok neked a családtervezéshez! :)
Bár mi még első babánál tartunk, de sok 3 gyerekes családot ismerünk, akik azt mondják, hogy a 3. gyerekkel rendeződik el minden - mármint sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. 2 gyerekkel ha jól be tudod már osztani az idődet, a 3. már "nem zavar sok vizet". :)
Nekem is 2 testvérem van és nagyon jó volt így. A lényeg a nyugodt, kiegyensúlyozott légkör, amiben felnevelkedhetnek és akkor nincs sok probléma velük.
Szia!
Én most várom a másodikat dec elejére, az első gyerkőc most lesz 7 éves, de a párom szeretne harmadikat is. Ez a kérdés bennem isfelmerült, de egyenlőre bízom benne ha kettővel menni fog, jöhet a harmadik:-) Sok boldogságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!