Mennyivel nehezebb két gyerekkel, mint eggyel?
Most 20 hónapos a pici és babát várok.:)Boldog vagyok és egyben rémült.Nem tudom, hogy hogy élem túl a terhességet, és az első másfél évet.Aludni már rég nem aludtam...és a kislány elég nehéz természetű.Én pedig már elmúltam 35.
És anyagilag sem vagyunk egy kiegyensúlyozott helyzetben.
Semmiképpen nem fogom elvetetni.Mindig is kettőt szerettem volna.
Egy kis biztatás jól jönne...
De jó, hogy más is van ilyen helyzetben!
Az én lányom is 20 hónapos, és 12 hetes terhes vagyok.
Kitartást nekünk, biztos nem lesz egyszerű! :)
(bocs a belepofátlankodásért, nem bírtam megállni! ;) )
Hát az a helyzet,hogy egy kicsit én is tartok attól majd,hogy mi lesz amikor megszületik a második babám, ugyanis én most vagyok 34 hetes terhes és a kisfiam 20 hónapos lesz mire megszületik a kislányom. (Vagyis javítanék mert a harmadik babám.van már egy nagy lányom aki 13 éves)És természetesen terveztük mind a két(kisebb) babát mert már én sem vagyok mai csirke(37).
Mi is tele vagyunk hitelekkel de majd csak lesz valahogy.
Hála Isten az én kisfiam már 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. De most majd minden kezdődik előről. De szerintem fel a fejjel meg lehet oldani mindent csak akarni kell. Boldog babavárást neked! :-)
Biztos nem lesz egyszerű, de más is megoldotta. :-)
20 hós az én lányom is és ikreket várok, 32 hetes vagyok, szóval nem sok van már vissza. Kicsit én is parázok, de ha fele annyira fogja szeretni a nagylányom a kisöcsiket, mint amennyire most, akkor minden okés lesz. Sokat beszélgetünk róluk, segített rendezni a cuccokat, neveket ő választott. 2-3 szavas mondatokban beszél, lehet vele társalogni, okos kiscsaj. Bár a dackorszakot kezdjük érezni. :-)
De menni fog!!!! Mindegyikünknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!