Mennyivel nehezebb és miben három gyerekkel mint kettővel? Tapasztalatokat várok.
Figyelt kérdés
A fiam 9 éves a lányom 4 és talán jön a harmadik, de már előre félek, hogy nem bírnák velük. Néha még kettő is soknak tűnik.2009. febr. 23. 13:35
1/3 anonim válasza:
Nekem 9 éves, 6 éves és 9 hetes gyerkőceim vannak. Néha nem könnyű, mert a naggyal szeretek itthon gyakorolni, tanulgatni, a középső pedig meglehetősen féltékeny típus. Nálunk az a jó, hogy apa nagyon sokat segít a másik kettőnél. A kicsit teljesen én látom el, tehát fürdetés, pelenkázás, stb. mind rám vár, de a nagyoknál apa fürdet, készíti a vacsorát, vagy ha tudok, segítek. A reggelek voltak eleinte nehezek, a nagyot iskolába, a középsőt oviba készíteni. A nagy egyedül jár, ovisomat anyukám hordja oviba. Aztán ha kijön a jó idő, már én szeretném.
2/3 anonim válasza:
Szia!Én is félek kicsit,mert van egy 5 és fél éves ,meg egy 3 éves,és 2 héten belül érkezik a 3. baba.Szóval lesz meló bőven.Kettővel sem kevés a munka,de plusz még egy baba,az lesz ám az igazi.Egyébként megmondom őszintén,hogy az az igazi anya,aki 2-3 gyerekkel is elbír.Egy gyerek az nem nagy feladat,szerintem.Nekem amikor megszületett a 2. kisfiam,akkor éreztem azt,hogy most már igazi érett anya vagyok.
Üdv:37+5 heteske
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató sorokat. Szép napot és gratulálok a három gyerekhez.
2009. febr. 24. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!