XIX. Kerületi bölcsödékről tapasztalatokat kaphatnék? Kell-e előjegyeztetni a babát a férőhelyért, ha igen, akkor mennyivel előbb kell szólni? Hogy működik?
Az én lányom 16 hó lesz, tavasszal adtam be papírt és így szerncséreoda vették fel, ahova akartam,mert volt hely (Harangvirág bölcsi, fiam is oda járt 8 éve)
Oda fog járni jövő márciustól
Amúgy amikor jelentkeztünk, éppen akkor egy bölcsiben, volt egyetlen egy hely.
Minél hamarabb kérdezz rá!
Szerncsére kis kerület és van 6 bölcsi.
Szia!
Mi nem rég költöztünk ide Kispestre , február végén jelentkeztünk (még lakcím kártyánk sem volt de a adásvételi szerződést is elfogadták) és most szeptembertől mehet is a kislányom a bölcsibe mert felvették erről áprilisban értesítetek ki.
Nagyon kedves és segítőkészek voltak velünk a jelentkezésnél.
Mint már előttem írta valaki Kispesten elég szerencse az hogy nem nagy kerület és elég sok a bölcsődei férőhelyek száma azt hiszem összesen 360, de pontosan a Kispest honlapján tájékozódhatsz.
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Írtam emailt az Eötvös utcai bölcsinek, már csak szeptember 1-től lehet jelentkezni, de lesz helyünk!:))
06-30 12:17
Melyik bölcsibe fog járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!