Ágnes névről mit gondoltok? Ti adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név?okt. 10. 23:04
21/30 anonim válasza:
Minden Ágnest gyűlölök, akit ismerek, de ettől még maga a név nem ronda szerintem. Ugyanez a kategória nálam az Angéla is. Hányingerem van a viselőitől, de a névtől nem
22/30 anonim válasza:
"Szerintem nem illik egy kislányhoz, gyerekhez."
Kit érdekel. Nem kislánynak kell nevet adni, főleg hogy felnőtt lesz élete legnagyobb részében. Add akkor a Lilit, Lolát, Hédikét, stb.
23/30 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Végre egy normális, azaz keresztény, konzervatívabb név. Az Ágota is tetszik
24/30 anonim válasza:
Nem tartom kifejezetten szépnek, de csúnyának se. Jó, normális név, nyugodtan adható. Nekem vannak nevek, amik jobban tetszenek, ezért én nem adnám.
25/30 anonim válasza:
Nem adnám..Régimódi mint a Katalin, Piroska, Erzsébet meg a többi. Divatosabb nevet választanék, de hát kinek mi, van aki a gyerek apja keresztnevét adja a gyerekének, azt se értem.
30/30 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó név! 🙂 gratulálok a kislányodhoz!
Lehet Áginak, Ágicának becézni, felnőttként is jó név az ÁGNES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!