Ágnes névről mit gondoltok? Ti adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név?okt. 10. 23:04
1/30 anonim válasza:
Szerintem szép, abszolút vállalható név.
Nem adnám, de csak azért, mert van pár név, ami jobban tetszik, de ezt nyilván rengeteg névről leírja majd rengeteg ember :)
2/30 anonim válasza:
Egy néninek elmegy. Semmiképpen nem adnám
3/30 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nálunk nem lesz már több baba, de épp mondtam a férjemnek, hogy ha lenne még egy lányom, akkor elgondolkoznék rajta. :)
5/30 anonim válasza:
Ha segít: én Ágnes vagyok, és már gyerekként is szerettem a nevem :)
6/30 anonim válasza:
Ágnes vagyok, utálom a nevem. Kemény, rideg, férfias, olyan, amilyen én egyáltalán nem vagyok, és tényleg nem is fiatalos szerintem se. Ágnes nevű ismerőseim hasonlóan vélekednek erről. Szerintem egyértelmű, hogy nem adnám.
7/30 anonim válasza:
6os vagyok, még annyi kiegészítés, hogy egyedül az Ági és Ágika becezesek, amik elfogadhatóak. Az Ágnes szörnyű, de pl nekem oviban volt olyan óvónő, aki nem vette a lapot, hogy nem ÁgiCa, hanem Ágika vagyok, mert az Ágica pl borzalmas, feláll tőle a szőr a hátamon, de felnőttként a munkahelyemen is volt, aki nem fogta ezt fel...pl Gigi, amivel itt szoktak peldalozni, hasonlóan szörnyű. Na szóval nagyon nagy NEM minden szempontból.
9/30 anonim válasza:
Semmi baj vele.
Nem adnám, mert nem egyezik az általam favorizált kritériumokkal, de nem rossz név.
(Az meg ugye sokszor előjön, hogy az ember a neveket köti valakihez.
Na, mivel jópár Ágnest ismerek, és vegyesek a tapasztalataim, így ezáltal pont semleges.)
Ami még jó, hogy kisgyerekek között biztos nincs sok belőle.
10/30 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de vállalható. Szerintem nem illik egy kislányhoz, gyerekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!