Ez mennyire baj ennyi idősen ?
Sziasztok vasárnap lesz 6 hetes a babám koraszülött
Amikor haza engedték akkor azt mondta a gyógytornász, hogy hypoton a záró jelentésén az van "alexiás hypotonia"
Otthonra is tornát javasolt illetve gyógytornára kell járni most 30.-an megyünk először addigra kaptunk időpontot a lényeg az, hogy amikor felhuzom ülésbe akkor nem mindig tartja meg a fejét csak hátra lógatja hason szeret lenni sokat is teszem hasra
Szia! Nem a katonamódszert csináljátok? Ott szokták ülesbe huzni a babát. Legalábbis én ott találkoztam ezzel a gyakorlattal.
Egyébként hipotoniával már találkoztam, de az hogy alexias mit jelent ebben az olvasatban?
Szerintem egyébként meg egy 6 hetesnek nem kell tudni ülesbehuzasnal teljesen tartani a fejet.
Minden esetre minden jot Nektek! Én ugy gondolom ha tornat javasoltak, akkor csinaljatok es remélhetoleg szepen fog fejlodni. Drukkolok hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!