Sziasztok vasárnap lesz 6 hetes a babám koraszülött
Amikor haza engedték akkor azt mondta a gyógytornász, hogy hypoton a záró jelentésén az van "alexiás hypotonia"
Otthonra is tornát javasolt illetve gyógytornára kell járni most 30.-an megyünk először addigra kaptunk időpontot a lényeg az, hogy amikor felhuzom ülésbe akkor nem mindig tartja meg a fejét csak hátra lógatja hason szeret lenni sokat is teszem hasra
Hason fekve fordítja a fejét egyik oldalról a másikra illetve emelgeti is rövidebb időre amikor büfiztetem akkor egyre jobban tartja a fejét
okt. 9. 17:41
2/11 babyboom567 válasza:
Ez van tornában van benne,hogy felhúzod ülésbe?Vagy valamelyik orvos/konduktor mondta hogy ezt kell csinálni?Mert ha nem, akkor ne húzgáld ülésbe a 6 hetes gyereked,mert szétcseszed a gerincét.
okt. 9. 18:28
3/11 anonim válasza:
Ezt nekünk is nézte a doki a státuszon, de szigorúan megjegyezte, hogy én otthon ne próbálgassam...
Egyébként a fiamat pont emiatt küldték neurológushoz a 2 hónapos statuszról, aki feszességet állapított meg nyaki hipotóniával, utána sokáig jártunk gyógytornára, de amúgy mindent bőven időben csinált.
okt. 9. 21:15
4/11 anonim válasza:
Nekem nem volt hipotón a gyerekem mégsem tudta tartani a fejét normálisan csak 2 hósan. Ne húzgáld ülésbe a 6 hetes babád. Ki javasolja ezt így? Szerintem okés hogy nem tartja a fejét 6 hetes és koraszülött is.. Mit kinem találnak.
okt. 9. 21:47
5/11 anonim válasza:
Amit az egyes kommentben leírsz tök okés és normális, ennél többet hova tudjon, cigánykerekezzen másfél hósan?
okt. 9. 21:48
6/11 anonim válasza:
Még szép, hogy 6 hetesen nem tartja meg a fejét. A nyakizmai még nem elég erősek hozzá. Ne húzgáld kérlek ülésbe a babádat, ártasz vele.
okt. 10. 07:31
7/11 A kérdező kommentje:
Tornában van benne illetve a gyógytornász is mondta
okt. 10. 12:32
8/11 A kérdező kommentje:
Remélem ezzel a pár alkalommal nem ártottam neki de akkor hagyom ezt
Köszönöm a válaszokat
okt. 10. 12:47
9/11 A kérdező kommentje:
Tegnap kezdtem el ezt az ülésbe húzós tornát egész eddig nem nagyon mertem összesen 3 alkalommal csináltam neki nagyon remélem, hogy ettől nem lesz baj 3,5 hetesen engedtek haza addig a gyógytornász csinálta ezt vele mindennap
okt. 10. 12:58
10/11 anonim válasza:
De minek csinálja ezt a gyógytornász mindennap? 3 és fél hetes korába még nem kell tartania semmit,alig tudja szegény gyerek hogy eszik e vagy isszák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!