Szoktatok képeket kitenni a kisbabátokról (Instagram, Facebook stb)? Hogyan kezelitek, ha egyesek a kérésetek ellenére is kipakolják a babátok képeit?
Figyelt kérdés
Nagyon ellene vagyok. Úgy gondolom, hogy a gyermekemet is megilletik azok a jogok, amik engem is. Én sem szeretném, ha random képeket osztanának meg rólam és azt sem akarom, hogy a gyerekemet lájk gyűjtésre használják.
Már teljesen elegem van abból, hogy egyre többen egyszerűen nem tudják kibírni, hogy ne pakoljanak ki mindent az internetre. Értetlenül néznek, amikor mondom, hogy NE!
okt. 8. 13:56
21/22 anonim válasza:
20, és hogyan jut az exanyós naponta fotókhoz a gyerekről? Ja, hogy külditek neki?
22/22 anonim válasza:
#21 régi képeket rakott fel, amiket igen küldtünk neki. Már elváltam és messzebbre költöztem, most is szokott kapni képeket, már nem töltögeti fel, miután megkértem rá. Válás és költözés után lett rendszeres. Szerencsére vannak még nagyjából értelmes emberek, akiket ha megkérünk valamire, betartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!