Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Èn hulye rossmannos szutyok...

Èn hulye rossmannos szutyok penekàt vettem.A babàm nu...uja olyan szinten csúnya lett,hogy hiàba kenem,nem mukik.Vigyem dokihoz?Vagy mivel kenjem?😓

Figyelt kérdés
okt. 7. 05:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem már mindent leírtak, de én is csak megerősíteni tudom a többieket, hogy nem vagy hülye, ne ostorozd magad. Nálunk soha nem okozott egyik gyereknél sem ilyet pelus, pedig sosem voltunk "márka függők", mindig ott vettünk pelust, ahol éppen jártunk és amelyik éppen jó áron volt. Más babának meg brutál érzékeny a bőre. Ez ilyen. Megvetted, nem jött be, többet ne vegyetek, ennyi.

A nagyobb lányomat hozzátáplálásnál csípte ki többször a kaki pelustól függetlenül, ha 3 percnél tovább maradt benne. Akkor mi a Panarom napsugár kenőcsét használtuk, az nagyon gyorsan helyrerázta... De ha már sebes, nem biztos, hogy ezzel próbálkoznék első körben. Ha csak piros, akkor simán, jó vastagon.

okt. 7. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt baja a Rossmannos pepenkától, de a Pamperstől hólyagos lett. Sudocrem meg Dm pelenkakiütés krém.
okt. 7. 12:02
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Nem múlik a sudokrem ès neogranormon kenőcstől sem.Valamennyivel mintha szebb lenne,de nagy változàs nincs.Így felhívtam a dokit,ő ajánlotta ezt,meg azt mondta hagyjam minnèl többet szabadon.Hát az udvaron jó lenne most ,de bepisil,így azt nem nagyon tudom kivitelezni. Kenem ezzel,remèlem lesz változás.

[link]

okt. 14. 12:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Eldobható pelenkázó alátéten hagyhatod csupaszon kicsit. Utána összegyűröd és kidobod, ha pisilt/kakilt.
okt. 14. 13:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Màsfèl èves...
okt. 17. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!